امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(07-06-2014، 9:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغغغغغغغغغ مهرزاد قراره امروز بهش زنگ بزنم :|
:|
ارام..ارام..خونسردی خودتو حفظ کن :|
فقط مواظب باش صداش ترسناکه یه وخ سکته نکنی :|

حالا انگار میخواد سیمای آرام و دل نشین و دل پذیر منو بشنوهıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 153
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(07-06-2014، 9:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتار پسرونه کسی نمیخواد ؟ :|

احمد آواتار نمیخوای ؟ :|

آوآتارمو دوس میدارم ! (◡‿◡✿)
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 153
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-06-2014، 9:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
ارام..ارام..خونسردی خودتو حفظ کن :|
فقط مواظب باش صداش ترسناکه یه وخ سکته نکنی :|

خودتی :| ! ..

نع خیر نمیترسم خیلی هم صداش خوبه -_-

(07-06-2014، 9:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتار پسرونه کسی نمیخواد ؟ :|

احمد آواتار نمیخوای ؟ :|
یه فکری به حال چشمای آواتار خودت بکن -___-

چشمای آواتار من چشه ؟ :|

یکم خماره:| این گاوارو دیدی چشماشون خماره؟ عین اوناس حالا دیگه من دلیل علمی چشای اینو نمیدونم که چرا اینطوری شدهıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 153
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
نقل قول: خودتی :| ! ..

نع خیر نمیترسم خیلی هم صداش خوبه -_-

از من گفتن بود :|
هیچوقت صداشو رو بلندگو نزار :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
احمت با گوشی نمیشه از این بازیا کرد؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://shellshocklive2.com
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ◄Iяαи►
(07-06-2014، 9:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی بازی کرده معتاد شده -___-

منم الان شدم اونم موقع امتحآنآ :|
ولی خیلی بآحاله من از 8 سآلگی از این بآزیآ میکردم وارکرافت از اون  شروع کردم ! Angel

من از اول راهنمایی با تراوین! البته قبلش خیلی کم از این مدلای آفلاینش رو هم کردم:| واسه همین به بلوغ زودرس رسیدمSmile

بعدا بیآ بآ هم کلن دُرست کنیم ! (:
نقل قول: کلن وآرم میکنیم !  ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 153
تو کلن وار؟:159:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ◄Iяαи►
مهرزاد یه چیزی بم بگوıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 153
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ◄Iяαи►
(07-06-2014، 9:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد یه چیزی بم بگوıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 153
فوش بدم بت؟ :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ◄Iяαи►
(07-06-2014، 9:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خود اینُ نمیدونم !
ولی از این بهترشُ میشه بآزی کرد ! ʕ•ᴥ•ʔ

رمز جی میلُ چی بزآرم ! ؟ :|
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 153
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ◄Iяαи►
(07-06-2014، 9:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خود اینُ نمیدونم !
ولی از این بهترشُ میشه بآزی کرد ! ʕ•ᴥ•ʔ

رمز جی میلُ چی بزآرم ! ؟ :|
 نوه ی رسول 0098 :v
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان