امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

سلام پارمیدا جونم^_^
سلام امید جان
خوبین؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، omidkaqaz
آگهی
از معلممونم انتقاد کردیم یه نامه کلی برامدیرمون نوشتیم اخرزنگ صداش زدن بفهمه ازش انتقادکردیم فاتحمون خوندس ..
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 152

سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy
نمیدونم چرا ولی دوس دارم گریه کنم p336

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober
(19-10-2015، 21:04)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:01)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 20:52)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 20:50)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدم cry girl

چیشُده ؟  :ess:

(19-10-2015، 20:52)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان

اوففف به زودی بیرون میاد اهنگم

سلامـ.. آهنگت ؟! :|

(19-10-2015، 20:54)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 20:50)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدم cry girl

چیشد ؟
از حرف اون اقاه تو کلیپ گریت گرفت؟ منم سرش ناراحت شدم-.- خیلی با بغض حرف زد>_<
کارامو برا فردا انجام ندادم :|
+
اون که اره اولشم مرگ سارا بود بازیش نکردم گریم گرفت

یاخدا چه قدر کار دارین مگه بشین انجام بده >_< من اینجا اومدم ازمون انلاین داشتیم 0 شدم ازش هه!:|
+
افتضاح غمناک بود -.- و نظرای بقیه چه خوب بود(: و اشکی بازT__T
یه کلیپ دیگه داده صحنه هاش خیلی خاطرانگیزه برام گریم گرفتش !
تموم شدش کارام هوفف

سپاس شده توسط sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
امید یکی گفت بم بهت بگم اون صندقتو خالی کنی:||||||||||
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، omidkaqaz
(19-10-2015، 21:03)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید؟ میگم چرا کم پیدایی ... بگو داری اهنگ میدی بیرون ... (:

اره درگیریم 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
(19-10-2015، 21:07)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:04)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:01)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 20:52)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدم cry girl

چیشُده ؟  :ess:

(19-10-2015، 20:52)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان

اوففف به زودی بیرون میاد اهنگم

سلامـ.. آهنگت ؟! :|

(19-10-2015، 20:54)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدم cry girl

چیشد ؟
از حرف اون اقاه تو کلیپ گریت گرفت؟ منم سرش ناراحت شدم-.- خیلی با بغض حرف زد>_<
کارامو برا فردا انجام ندادم :|
+
اون که اره اولشم مرگ سارا بود بازیش نکردم گریم گرفت

یاخدا چه قدر کار دارین مگه بشین انجام بده >_< من اینجا اومدم ازمون انلاین داشتیم 0 شدم ازش هه!:|
+
افتضاح غمناک بود -.- و نظرای بقیه چه خوب بود(: و اشکی بازT__T
یه کلیپ دیگه داده صحنه هاش خیلی خاطرانگیزه برام گریم گرفتش !
تموم شدش کارام هوفف
میفرستی برام اونو؟؟
چجوری؟؟؟O.O
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
(19-10-2015، 21:09)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالی شد... پ.خ بگو کی گف خالی کنم
چه برایمان آورده ای مارکو؟

.
.
.
.
.
.

از سرزمین پارس برایتان زهرمار آورده ام کثافتااا
مگه من سر گنج نشستم که هر دفعه میرم هر قبرستونی واسه شما روانيا سوغاتی بیارم؟!!
(هیـــــس... هیچی نگید! مارکوپولو عصبانیه)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، omidkaqaz ، Brooklyn Baby ، Son of anarchy ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober
(19-10-2015، 21:11)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:09)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالی شد... پ.خ بگو کی گف خالی کنم

گفت نگم متاسفانه الانم پ.خ میده بهت:|-.- فک کنم خیلی خوشحال بشی ببینی از کیه::

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان