امتیاز موضوع:
  • 113 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیشنهادات

(02-06-2014، 14:30)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 12:13)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 10:56)karona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه یکی ب من بگه کسی که محروم شده چطوری میتونه برگرده ....
 وقتی که یک مدیر یک کاربر و محروم میکنه یه مدت تعیین میکنه تا کاربر محروم باشه وقتی که کلا وقت تعیین شده به پایان میرسه کاربر دوباره آزاد میشه

(02-06-2014، 10:56)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پیر شدمو هنوز این مدیرا ی بی لیاقت برکنار نشدن
 کاربر گرامی مدیرانی که فعالیت نمیکردن قبلا برکنار شدن
شما مدیری کاربر عزیز؟
 نخیر
پاسخ
آگهی
(02-06-2014، 19:12)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 14:30)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 12:13)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 10:56)karona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه یکی ب من بگه کسی که محروم شده چطوری میتونه برگرده ....
 وقتی که یک مدیر یک کاربر و محروم میکنه یه مدت تعیین میکنه تا کاربر محروم باشه وقتی که کلا وقت تعیین شده به پایان میرسه کاربر دوباره آزاد میشه

(02-06-2014، 10:56)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پیر شدمو هنوز این مدیرا ی بی لیاقت برکنار نشدن
 کاربر گرامی مدیرانی که فعالیت نمیکردن قبلا برکنار شدن
شما مدیری کاربر عزیز؟
 نخیر

پس ممنون من از مدیرا پرسیدم
پاسخ
(22-04-2011، 10:21)mo@mmad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و درود به اين انجمن
لطفا اگه ميشه تعداد بازي فوتبال انلاين رو در
اين سايت افزايش دهيد
با تشكر\MO@MMAD
نمیشه
پاسخ
میخواستم ببینم که چرا نمیتونم پیام خصوصی بدم موقعی که میدم این پیام رو میدهN/A (ارسال نشده)HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
پیشنهادات 152
پاسخ
(07-06-2014، 12:41)استیودنت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم ببینم که چرا نمیتونم پیام خصوصی بدم موقعی که میدم این پیام رو میدهN/A (ارسال نشده)HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
سلام.
برای همه فعلا همینطوریه ارسال میشه فقط اونجا مینویسه نشده (:
پاسخ
درود . . . .

آقا صابر انجمن فلشخور نیاز به یه بخش در ماشین و موتور های روز دنیا داره
اونم بخش هواپیما های مسافربری به نظرم اگه یک انجمن در داخل ماشین ها
براش درست کنید خیلی خوب میشه من از الان خودم رو به عنوان یکی افراد فعال در این انجمن
معرفی میکنم

ممنون . . . .
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥CRAZY G!RL♥ ، امیررضا* ، MOHSENEBRAHIMI
درود...

برای بخش هواپیما باید بگیم که فعلا تاپیک هاش زیاد نیست ..

اگر تاپیک ها زیاد شه حتما اضافه میشه...

شما فعالیت خودتونو بکنید تا تعداد تاپیک هاش بره بالا بلکه اضافه شه ...

موفق باشید...
پاسخ
 سپاس شده توسط S R U H ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
ادامه دادم الان کل هواپیما های ایرباس و بویئنگ و چند تا شرکت هواپیمایی رو معرفی کردم و با استقبال دوستان مواجه شده Smile
و میخوام سانحه های هوایی معروف رو هم برای بچه ها شرح بدم
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
پاسخ
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
برای من نوشت:گذشته هاگذشته تمام قصه هام هوس بود.  Huh                                                                                   برای او نوشتم: برای تو هوس بود برای من نفس بود.Confused
پاسخ
(09-06-2014، 18:55)کشتی عشق شکسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای من نوشت:گذشته هاگذشته تمام قصه هام هوس بود.  Huh                                                                                   برای او نوشتم: برای تو هوس بود برای من نفس بود.Confused
 هر کی فهمید ایشون چی گفتن دستش بالا:|
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Minioni پیشنهادات کاربران مخصوص نوروز 1400

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان