امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

دعا کنید بتونم ۹ پاشم !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
آگهی
نقل قول: :| !

شیوا تو هم ؟ ._.

آقا این خودیه .. ._.
دخترم ننتو لو ندهஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 152
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~
اینم باحاله

ﺑﺎﺑﺎ ﺍﯾﻨﻘﺪﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﻨﻮ ﺩﺱ ﻧﻨﺪﺍﺯ
ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺗﻮﯼ ﺩﺳﺖ ﺍﻧﺪﺍﺯ
ﻫﺮﭼﻘﺪﺭ ﭘﻮﻝ ﺑﺨﻮﺍﯼ ، ﻫﺴﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺑﺎﺯ !
ﻫﻤﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ، ﭘﺸﺖ ﺩﺭﻥ / ﻣﻨﺘﻈﺮﻥ، ﺟﯿﻎ ﻣﯿﺰﻧﻦ
ﺁﺥ ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺮ ﺑﺠﻨﺒﯽ ، ﻣﯿﺎﻥ ﻣﻨﻮ ﻣﯿﺒﺮﻥ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N
(04-08-2014، 23:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ._.

من داشتم از اینجا رد میشدم این آقاهه بهم گفت بیا با من برقص .. اون آقاهه که اسمش نیکلولاسِ :|

منم دآشتم بـآ آیسـآن رد میشدم ایــن آقـآهه که اسمش آیدینه بم گفت بیــآ برسنومت:|||

وآلـآ به خدا .__.
من قصدم خير بود به جونه خودم خواهر:| :| گفتم تو مسير شمارو هم برسونيم :|

دوروق میگــه :|

._.*
باشه من دروغ گو ):

جدی نگیــر بـآبـآ>ـ<

(04-08-2014، 23:55)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یوهاهاها»»»»»»

سپاس شده 31000 بار در 12144 

بیــآین دیگه بهش سپـآس ندیم :||
._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
(04-08-2014، 23:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ._.

من داشتم از اینجا رد میشدم این آقاهه بهم گفت بیا با من برقص .. اون آقاهه که اسمش نیکلولاسِ :|

عه عه عه
دو..دو..دروغ میگه
اغا من قصدم خیر
|:
همه اینجا میدونن من تسبیح از دستم کنار نمیره:|
برو اونور خانوم
-_-
استغفرالله-_-

برو دیگه نگام نکن عاشقونه صدام نکن دروغگو دروغگوஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 152ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 152ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 152

(04-08-2014، 23:50)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــن شیوآ الـآن بـآید بیـآد >~<

._.*

میدونم خیلی دوسم دارین اومدمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 152

من و دروغ?:|
اینا همه شاهد!
اغا من به ایسان پیشنهاد رقص دادم?:|من اصن به این خانوم نظر دار?
الله و اکبر-_-

سرکــآر ایـن آقآهه بـه من چشمک زد :|||

._.

مهناز?o__O
ایسان دستم به دامنت اشکینو بیخیال اهورا رو بچسب:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~
منم اینجآ سوار ماشینم بودم 
وسط اتوبآن گیر کرده بودم :||
بچم هم مریضه دارم میبرمش دکتر:|||
به من کاری نداشته باشید لطفا
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Mïņ̃†êR
(04-08-2014، 23:52)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:50)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:47)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:44)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشت ارشاد هستم مدارک لطفا این خانوما کین اینجاkaffe2

Angelجناب سرکار اینا هم کلاسیامن به جان شما : )

._.
رآست میگــه .. بـآ هم کلآسـ قرآن میریم ._.
بخون سوره حمدو کــه بهت یـآد دآدم :||

._____.*

یه راهنمایی کن اولش چی بود؟؟؟

ای خدا :|

(04-08-2014، 23:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:46)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا من بی گناهم ._.

راست میگه ایشون راننده آژانسمون بودBig Grin

الان برام سوال شده لایک نمیدید چرا اصولا من لایک میزنم بقیه نمیزنن برنمیگردهkaffe2

من که میزنمShy .__.

بسم اللــه الرحمن الرحیــم دآشت :|
._.

میگم نوک زبونم بود ها ( :
اگه نمیگفتی خودم یادم میفتاد #_#
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 152
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(04-08-2014، 23:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دآشتم بـآ آیسـآن رد میشدم ایــن آقـآهه که اسمش آیدینه بم گفت بیــآ برسنومت:|||

وآلـآ به خدا .__.
من قصدم خير بود به جونه خودم خواهر:| :| گفتم تو مسير شمارو هم برسونيم :|

دوروق میگــه :|

._.*
باشه من دروغ گو ):

جدی نگیــر بـآبـآ>ـ<
جدي نگرفتم خو ):
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(04-08-2014، 23:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم باحاله

ﺑﺎﺑﺎ ﺍﯾﻨﻘﺪﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﻨﻮ ﺩﺱ ﻧﻨﺪﺍﺯ
ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺗﻮﯼ ﺩﺳﺖ ﺍﻧﺪﺍﺯ
ﻫﺮﭼﻘﺪﺭ ﭘﻮﻝ ﺑﺨﻮﺍﯼ ، ﻫﺴﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺑﺎﺯ !
ﻫﻤﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ، ﭘﺸﺖ ﺩﺭﻥ / ﻣﻨﺘﻈﺮﻥ، ﺟﯿﻎ ﻣﯿﺰﻧﻦ
ﺁﺥ ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺮ ﺑﺠﻨﺒﯽ ، ﻣﯿﺎﻥ ﻣﻨﻮ ﻣﯿﺒﺮﻥ

برو بکس:/\
سوسن خانوم
ابرو کمون
چشم بادومی
سوسن خانوم
میخوام بیم دم خونتون
نمیخوام بیایBig Grin
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
بدرود من برم لالا خوشکلا ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 152
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان