امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

(30-06-2014، 2:37)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کل تهران تو صفن بیان خواستگاریش!!

عجب ..
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
آگهی
(30-06-2014، 2:37)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:36)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:31)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مائده اشتباه میکنی |:

ایمان اینجاس چون ..

نسخه جدید بزنه |:

وگرنه بیکار که نی بشینه ب حرفایه ما نگا کنه |:

کلا از سنگ صدا درمیاد از ایمان نمیاد
والاه..!

دخترمون ی پا دسته گُله ^_^*

:|

نه ما دخدرمونو به کسی نمی دیم -_-

ادامه تحصیل می خواد بده -_-

مائده بیا دعا کنیم محروم نشیم :|
(30-06-2014، 2:43)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ..

نه منظورم خواستگاریم بود نه واستگاریت.__.
ایمان غلط کردیم!
شکر خوردیم من و رکی
بچه ایم
ببخش مارو.__.
نزار ازت تو ذهنمون تصویر هیولا بسازیم.__.
عمووووو!
              گــفـتگـوے آزاد . 156. 152

سپاس شده توسط Wanton
(30-06-2014، 2:42)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:41)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:35)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:34)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جقد آب خوردم-_-

شیوووووووووووووووا^_^
من جدیدا حس خاصی بهت پیدا کردم^_^
تازه میفهمم چقد دوستت دارم((:
واقعا@_@
بكوجي شده من طاقتشودارم
نمیدونم
ولی خعلی دوستتدارم(:
جدی میگم!

(30-06-2014، 2:42)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:39)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:36)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:34)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام ^_^

سحری خوردین عایا؟ *_*
سلام خوبی {=

من روزه نیستم -___-

مرسی خوبم تو خوبی (:

چرا؟ ):
من معده ام عصبیه

تو کلا همه چیت عصبیه(:
عجب!!!  O__O

میگن دخدربه باباش میره عین بابات میحرفی پدرسوخته مامان ((=
(30-06-2014، 2:43)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:36)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:31)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مائده اشتباه میکنی |:

ایمان اینجاس چون ..

نسخه جدید بزنه |:

وگرنه بیکار که نی بشینه ب حرفایه ما نگا کنه |:

والاه..!

مطمئنی دعا جواب میده؟؟
کار ما از دعا گذشت!

(30-06-2014، 2:45)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:42)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:41)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:35)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:34)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جقد آب خوردم-_-

شیوووووووووووووووا^_^
واقعا@_@
بكوجي شده من طاقتشودارم
نمیدونم
ولی خعلی دوستتدارم(:
جدی میگم!

(30-06-2014، 2:42)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:39)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:36)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبی {=

من روزه نیستم -___-

مرسی خوبم تو خوبی (:

چرا؟ ):
من معده ام عصبیه

تو کلا همه چیت عصبیه(:
عجب!!!  O__O

^_______________________________________________^جدی؟؟؟؟

ن مائده جون آخه اين جندوقت دوستان ب خوبي جهره و وجهه ي منو تو كفتكو با حرفاشون خراب كردند جاي تعجب داشت ك دوسم داري-__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(30-06-2014، 2:46)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 2:43)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والاه..!

مطمئنی دعا جواب میده؟؟
کار ما از دعا گذشت!

(30-06-2014، 2:45)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوووووووووووووووا^_^
واقعا@_@
بكوجي شده من طاقتشودارم
نمیدونم
ولی خعلی دوستتدارم(:
جدی میگم!

مرسی خوبم تو خوبی (:

چرا؟ ):
من معده ام عصبیه

تو کلا همه چیت عصبیه(:
عجب!!!  O__O

^_______________________________________________^جدی؟؟؟؟
عاره دخدرم امابا این تفاوت که به جا عصبی میگه پاچه میگیری خخخخخخخخخ
(30-06-2014، 2:47)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن مائده جون آخه اين جندوقت دوستان ب خوبي جهره و وجهه ي منو تو كفتكو با حرفاشون خراب كردند جاي تعجب داشت ك دوسم داري-__^

من که نظرمو راجع قیافت تو پ.خ گفتی
تو جذابی اونا رو ول کن چرت میگن(:

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(30-06-2014، 2:44)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه منظورم خواستگاریم بود نه واستگاریت.__.
ایمان غلط کردیم!
شکر خوردیم من و رکی
بچه ایم
ببخش مارو.__.
نزار ازت تو ذهنمون تصویر هیولا بسازیم.__.
عمووووو!

مگه چیکار خواستم کنم ؟ ._.
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، -м α є ∂ є-
Slm$_$
ﺍﻳﻨﺠـــــــــﺎ ﺩﻧﻴﺎ ﻣﺠـــــــــﺎﺯﻱ ...
ﺑﻌﻀﻲ ﺍﺯ ﭘﺴﺮﻫﺎ ﭘﺎﭼﻪ ﺧﻮﺍﺭ !.. ﺑﻌﻀﻲ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ ﺑﻲ
ﺑﻨﺪﻭﺑﺎﺭ !..
ﻳﻪ ﺳﺮﻱ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺁﻟﺒﻮﻡ ﺟﺪﻳﺪ ﺍﺯ ﻋﮑﺴﺎﺷﻮﻥ
ﻣﻴﺪﻥ ﺑﻴﺮﻭﻥ !..
ﺍﻳﻨﺠﺎ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﮐﻼﺳﻦ‏( ﺟﻮﻥ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ‏) ﻫﺮﮐﺲ 3 ﺗﺎ ﺯﺑﻮﻥ
ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻠﺪﻩ !..
ﺧﻮﻧﻪ ﻱ ﻫﻤﻪ ﺍﻭﻥ ﺑﺎﻻﻫﺎﺳﺖ !
ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺍﮔﻪ ﻋﮑﺴﻲ ﺑﺰﺍﺭﻥ ﮐﻪ ﻋﺎﺑﺮ ﭘﻴﺎﺩﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﭼﺮﺍﻍ
ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺩ ﻣﻴﺸﻪ
ﻫﻤﻪ like ﻣﻴﺰﻧﻦ ﻭ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻣﺪﺍﺭ ﻣﻴﺸﻦ ! ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ
ﭘـَـَـ ﻧــﻪ ﭘـَـَــ ﻫﺎﺳﺖ
ﺍﻳﻨﺠﺎ ﻫﻤﻪ ﻓﻠﺴﻔﻪ ﺑﻠﺪﻥ ﻭ ﺍﮐﺜﺮ ﺁﻗﺎﻳﻮﻥ ﻓﻤﻨﻴﺴﺖ ﻣﻴﺸﻦ
ﻭﻟﻲ ﺳﺎﻋﺖ 10 ﺷﺐ ﻣﺎﻣﺎﻧﻪ ﺑﮕﻪ ﺑﺮﻭ ﺍﺯ ﺳﻮﭘﺮ ﻣﺎﺭﮐﺖ
ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ ﺑﮕﻴﺮ ﻣﻴﮕﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺮﻭ ! ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺩﺧﺘﺮ
ﺧﻮﺷﮕﻼﻱ ﻓﻮﺗﻮﺷﺎﭘﻲ
1000 ﺗﺎ ﭘﺪﺭ ، ﻣﺎﺩﺭ، ﺧﻮﺍﻫﺮ ، ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻭ ... ﺩﺍﺭﻩ!
ﻭﻟﻲ ﺍﻭﻥ ﺳﺎﺩﻩ ﻫﺎ 3 ﺗﺎ ﺍﺩ ﻟﻴﺴﺖ ﺩﺍﺭﻥ ﮐﻪ ﻳﮑﻴﺶ
ﺧﻮﺍﻫﺮﺷﻪ 2 ﺗﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﻴﺶ!
ﺍﻳﻨﺠﺎ ﭘﺴﺮﺍ ﺍﮐﺜﺮﺍ ﺑﺪﻧﺴﺎﺯﻥ ﻳﺎ ﺧﻮﺍﻧﻨﺪﻩ ......
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻫﻢ ﻛﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﻧﻜﻦ ﻳﺎ ﻣُﺪﻝ ﻫﺴﺘﻦ !
ﻫﻤﻪ ﭘﻮﻝ ﺩﺍﺭ ﺑﺎ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﻫﺎﻱ ﻣﺎﻟﻲ ﺁﻥ ﭼﻨﺎﻧﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ !
ﻫﻤﻪ ﻫﻢ ﻫﻤﺪﻳﮕﺮﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻥ
ﻭ ﺗﺎ ﻣﻴﺒﻴﻨﻦ ﻳﻜﻲ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻪ ﻳﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﻭﺍﺳﺶ ﺩﻝ
ﻣﻴﺴﻮﺭ ﻭﻧﻦ !
" ﺍﻳﻨﺠﺎﺳﺖ ﺗﻈﺎﻫﺮﺳﺘﺎﻥ "
ﻣـﺎ ﻫﻤﻪ ﻳﻪ ﺭﻭﺯﻱ ﻭﺍﻗﻌـــــــﻲ ﺑﻮﺩﻳﻢ ..
ﺯﻣـــــﻮﻧﻪ ﻣﺠــــﺎﺯﻳﻤﻮﻥ ﮐــﺮﺩ ... ﻫَــﻪ
ﺧﺴـــــــﺘﻪ ﺍﻡ!!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان