امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

وای یاسی نمیدونم این نتم چشه بقران

اجلش اومده جون تو :/
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 152
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=2068814#pid2068814

دمـه ملت گـرم . 5 ردیف 3پـاس خورد 51ـی لآیک . Big Grin
(28-06-2014، 23:31)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:28)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:25)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:24)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس واقنی ._.

گوسپند |:

بتمرگ |:

من كسي رو جز تو نوموشناسم ._.
به نامه خدا
نسترن هستم
13 ساله ا تهران
بازم بگم؟!:/

بسم ا... رحمان رحيم |:

ملينا هستم
14 ساله واستا !
چي ؟
14 ؟
من از تو يه سال بزرگترم ولي توي كوچولو مدير شدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موخوام مدير شم crying
گیه نکن...):
توم مدیر میشی...):
یه روزم ناظم میشی ):

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ميسي دخي (:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
اسپم نده..امیر..!!

مرضیه تو نمیتونـی جلو دهنتو بگیری...؟؟! بابا یه ذره صبوری کن..!Angel

بذا کارت رد شه..بعد هر کاری دوس داشتی بکن..!Angel
 سپاس شده توسط ICe Angele ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، !~IмДи~!
(28-06-2014، 23:32)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه . صدا دیلا خانوم میاد . چرا گریه میکنن؟؟؟

یه لحظه . بای .

هزار بار گفتم اینا رو ول کن بشین مرلین ببین

رضـا سلاموقـلو مُـرد ! بیـچـاره دیلـا . بیچـاره دخـتَـره خوشگـلِ رضـا / cry girl

تو مرلین هم آرتور مرد
و اژدها برای همیشه رفت
مرلینم دیگه برنگشت

واقعا هدف کارگردان از این فیلم چی بود ؟؟؟
بازي كردن با اعصاب و روان ما |:

جنگ نرم
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(28-06-2014، 23:32)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:30)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

):
ای بابا
گرمه ):

:"(

اواتارت رو دوس دارمcryingcryingSadSad
گریه داره؟!:|
سلام .
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
رژی چرا صدات در نمیاد؟!؟
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
(28-06-2014، 23:33)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم نده..امیر..!!

مرضیه تو نمیتونـی جلو دهنتو بگیری...؟؟! بابا یه ذره صبوری کن..!Angel

بذا کارت رد شه..بعد هر کاری دوس داشتی بکن..!Angel

کجا من؟
salam

Oreb#

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان