امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(07-06-2014، 9:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما گوشیشو واس من بخر بازیش رو هم میکنیم:| با بازیش آشنام ولی نمی تونم بکنمش:| باید بعده امتحانا اولین اسمارت فونموبخرم تازه:|

گرفتی حتماً بآزی کن خیلی بآحآله (:

هرکی بازی کرده معتاد شده -___-

منم الان شدم اونم موقع امتحآنآ :|
ولی خیلی بآحاله من از 8 سآلگی از این بآزیآ میکردم وارکرافت از اون شروع کردم ! Angel

من از اول راهنمایی با تراوین! البته قبلش خیلی کم از این مدلای آفلاینش رو هم کردم:| واسه همین به بلوغ زودرس رسیدمSmile

بعدا بیآ بآ هم کلن دُرست کنیم ! (:
[/quote]
بیا بکنیم من که حرفی ندارمıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 152
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
اواتار پسرونه کسی نمیخواد ؟ :|

احمد آواتار نمیخوای ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 152
 سپاس شده توسط ERF@N ، ◄Iяαи► ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
هوممم ..
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 9:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه فکری به حال چشمای آواتار خودت بکن -___-
 سپاس شده توسط ERF@N ، ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 9:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغغغغغغغغغ مهرزاد قراره امروز بهش زنگ بزنم :|
:|
ارام..ارام..خونسردی خودتو حفظ کن :|
فقط مواظب باش صداش ترسناکه یه وخ سکته نکنی :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ◄Iяαи► ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
دافظــــــــــــــــٍ _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 152
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ERF@N
(07-06-2014، 9:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرفتی حتماً بآزی کن خیلی بآحآله (:

هرکی بازی کرده معتاد شده -___-

منم الان شدم اونم موقع امتحآنآ :|
ولی خیلی بآحاله من از 8 سآلگی از این بآزیآ میکردم وارکرافت از اون شروع کردم ! Angel

من از اول راهنمایی با تراوین! البته قبلش خیلی کم از این مدلای آفلاینش رو هم کردم:| واسه همین به بلوغ زودرس رسیدمSmile

بعدا بیآ بآ هم کلن دُرست کنیم ! (:
[/quote]

کلن وآرم میکنیم ! ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 152
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ERF@N
خدافس! (:3
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 9:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
ارام..ارام..خونسردی خودتو حفظ کن :|
فقط مواظب باش صداش ترسناکه یه وخ سکته نکنی :|

خودتی :| ! ..

نع خیر نمیترسم خیلی هم صداش خوبه -_-

(07-06-2014، 9:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه فکری به حال چشمای آواتار خودت بکن -___-

چشمای آواتار من چشه ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 152
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 9:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه !
لول چندی مهرزآد ! ؟

غزل بآزی بدرد دخترآ نمیخوره ! اونجآ همه پسرن ! (:
36 :|
البته چنتا دخترا تو بازی یافت شدن ولی دووم نیاوردن  :|

آرع کلی پسر سرشون خرآب میشن !
انقد دختر کم میآد پسرآ همه تشنن اونجآ....... Big Grin
یه زمانی لول 65 بودم اکانت گوگل پلی نداشتم ری*ده شد به همه چی  :|

منم ندارم !
درست کنم ! ؟
چجوری میشه درست کرد ! ؟
چون واسه منم یه بآر ریده شد :|
اره حتما درست کن :|
یه gmail بساز بعد برو درست کن :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان