امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(20-02-2014، 15:11)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 15:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 15:09)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان همه اینجا متاهلن؟؟؟!
چندتا زن داری اهورااااا؟؟؟
زدی رو دسه سلیBig Grin

خانوما با همسر اولم اشنا بشید
شادیRolleyes
خخخخخخخخخخخخخ...
من الان اینجا نقش خرم رو  دارمBig Grin
بله!
بزرگ شوماستBig Grin
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
آگهی
اهورا
میخواد همه رو به عقد خودش دربیارهBig Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 150
(20-02-2014، 15:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 15:09)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی نیکی.....یکی بیاد کمک دیگه......

کیو میخوای برات خفت کنم آجی¿
5

اهووووورررررا.......تو که خدایی نکرده زنش نیستی؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
(20-02-2014، 15:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 15:08)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هم ی شوخر می خوام برای من هم پیدا کنید

من
من
من
:|
زدم تو کار عیال یابیBig Grin
پس من هم  بزار توی نوبت
آدرس می گم بگو بیارن دم خونه Big Grin
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
(20-02-2014، 15:12)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 15:09)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان همه اینجا متاهلن؟؟؟!
چندتا زن داری اهورااااا؟؟؟
زدی رو دسه سلیBig Grin

خانوما با همسر اولم اشنا بشید
شادیRolleyes

شادی تو هم؟؟؟؟
منو بگو از کی کمک میخواستم!!!
خخخخخخخخ...توهم زنه اهورایی؟؟؟؟
گــفـتگـوے آزاد 【82】 150
(20-02-2014، 15:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 15:09)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوررررررررررررا:moi::moi::moi:poupoupoupoupou

جانم همسر دوم?Big Grin

بزنم لهت کنم؟؟
              گــفـتگـوے آزاد 【82】 150

گــفـتگـوے آزاد 【82】 150
ایماااااان:\
کدوم گوری هسی؟:\
لال شدی چرا؟:\
اینا دارن بسیج میکنن منو به شکر خوردن بکشونن!Confused
هی وای من
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(20-02-2014، 15:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 15:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوووور میخوام cry girlcry girl
برای من شووور بگیرید cry girlcry girl
p336

با مـن ازدواج کـن^__-
من با توع؟ (:

هــاع^__-
تو که دخملی جیگرو (:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-02-2014، 15:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـیـانـا لـویی میخواد چیکار کـنـه؟؟؟/:
هعیــــــــ...تو هم که هنگی...
بهش گفتم کتکت بزنه!!!
اصلا بیخیال!!!
تو شوهر داری بعد داری زن یکی دیگه میشی!!!
برم به زین بگم...بهم افتخار میکنه!!بهش خیانت نکردم!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان