امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(11-05-2021، 11:50)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 11:48)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر
مرسی خوبم ^^
چ خبر
چ عجب از این ورا

کوروش گفت میاد فلش
گفتم منم بیام یه چرخی بزنم

خبرا رو زشته اینجا بگمD::
اهاا خوش بگذره پس^^

ممنوعیت پخش داره؟._.
خب اگ دوست داری هرجا راحتی بگو.-.
آگهی
(11-05-2021، 11:50)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 11:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــآم
سلــــــآم
سلــــــآم
سلــــــآم
سلــــــآم
سلــــــآم
سلــــــآم
(مديونين اگه يكي يه دونه به همشون جاب نديد :!)

سلام ۰-۰
یدونه با شکلک گفتم بسه ۰-۰

همونم غنيــمته (:
خوبـــــــي؟ಠಿ_ಠ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(11-05-2021، 11:48)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 11:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش مجازیه درسایی مثل استاتیک رو به زور داریم پاس میکنیم
وای به حال حضوری

@Mïņ̃†êR
زن مردم شده . رها کن این حرفا رو مرد..
زن شوهر دار دگ نباس بهش فکر کرد

اگه قرار باشه پاره نشی چیزیم یاد نمیگیری

من که کاریش ندارم
بهشم چیزی نمیگم که

باورکن استاتیک و ریاضی مهندسی هیچ ربطی به چوب ندارن..
ولی خب. پاره ایم دگ

شوخی میکنم . طنز پارسی انداختیم

خوزستان هوا چطوره؟ مشد که دلگیره . نه اونقد گرمه که استین کوتاه بپوشی . و نه اونقدر سرد که چیزی رو لباست بپوشی
 سپاس شده توسط z_farhad
(11-05-2021، 10:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@мσнα∂єѕєн
من فهله دییرم
ولی چوخلارین باشینا داش سالمیشام Bg4

افرین ://///
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط Emmɑ
(11-05-2021، 11:52)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 11:50)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش گفت میاد فلش

اهاا خوش بگذره پس^^

ممنوعیت پخش داره؟._.

چه خوشی
تابستون شرو شد
جهندمه اینجا

الان دایرکت میگم بهتD=
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(11-05-2021، 11:26)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 10:09)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا ک تو غربت داری حال میکنی ، خونه اولُ سپردی ب باد فراموشی v:

خاک بیرون دامن گیر بود
متاهل شده بودم فرصت نمیشد بیام
الان سینگل شدم باز برگشتمD:

روتو برماا ، بعد از درد سینگلی واسه من ناله میکنه v:
میخواستم واست استین بالا بزنم ، کنسل شد xD
 سپاس شده توسط z_farhad
(11-05-2021، 10:15)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 10:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من استاد اوا بودم.-.

نه دیگه...اول من استادش بودم...بعد تو :|
بی ادبم خودتی

استاد خالی نبند .__.
اول سر بحث من و آنجل اویل @*Aɴѕel* استاد نخستین بود ۰-۰
بعد شما ۰-۰
بعد استاد آرمی ۰-۰
سپس سهونا برای آرمی ال نمودنم ۰-۰
 سپاس شده توسط Prometheus ، *Aɴѕel*
(11-05-2021، 11:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 11:48)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه قرار باشه پاره نشی چیزیم یاد نمیگیری

من که کاریش ندارم
بهشم چیزی نمیگم که

باورکن استاتیک و ریاضی مهندسی هیچ ربطی به چوب ندارن..
ولی خب. پاره ایم دگ

شوخی میکنم . طنز پارسی انداختیم

خوزستان هوا چطوره؟ مشد که دلگیره . نه اونقد گرمه که استین کوتاه بپوشی . و نه اونقدر سرد که چیزی رو لباست بپوشی

مگه وصایای امام به ما ربط داشت که درسشو خوندیم؟
باید بخونی اعتراضم نباشهV=

هوای اینجا بلاتکلیف نیس
دیگه باید 24ای کولر روشن باشه
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ

(11-05-2021، 11:48)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر
مرسی خوبم ^^
چ خبر
چ عجب از این ورا

کوروش گفت میاد فلش

(11-05-2021، 11:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــآم علیک سلام
سلــــــآم علیک سلام
سلــــــآم علیک سلام
سلــــــآم علیک سلام
سلــــــآم بسه دیگه /=
سلــــــآم
سلــــــآم
(مديونين اگه يكي يه دونه به همشون جاب نديد :!)
الان دیدم اینو.__.

خو حالا كه ديدي چرا جواب ندادي؟ ◑﹏◐
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط z_farhad
(11-05-2021، 11:55)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 11:52)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهاا خوش بگذره پس^^

ممنوعیت پخش داره؟._.

چه خوشی
تابستون شرو شد
جهندمه اینجا

الان دایرکت میگم بهتD=

اینجا دوهغتس هوا سردو بارونیهD:

بگو-_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 175 مهمان