امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

(15-02-2021، 0:30)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:27)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا همه خل ها رو شفاء میده:v

سکینه من اصن توو این فازا نیستم چی میگی خاهر/:
وایی عفت چقد گیر میدی گوش کننن
من یه خاستگار داشتم بهش جواب نه دادم بعد مادر پسره رفته کشورو گرفته برا پسرش اه اه با اون پسرش|:

عجب بابا عجب
مبارکش باشه ما ک بخیل نیستیم 4fvf
 سپاس شده توسط Emmɑ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، _Strawberry_
آگهی
(15-02-2021، 0:29)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:27)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
اهوم میگن. دختره ی نکبت
کی گفتع الان میرم زنگ میزنم یخ دقع صب کن الان میام
ایششش حالا اینو بگو مارو عروسی دعوت کردن اصلا شام ندادن بهمون بخوره تو کلشون
وایی اره بابا مگ خبر نداشتی؟ ارهه تازه ولنتاینم برا هم کادو دادن خودم دیدم تو اون برنامه گرام اینستا
ای وایی چه بی ابرویی درست کردن بی ادبا
نع !!!الان میرم به حسابشون میرسم. چییییی؟؟؟؟؟وایسا حقشو ند میزارم کف دستشون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ
Be1
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط _Strawberry_ ، Emmɑ ، ѕααяeη
(15-02-2021، 0:32)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:30)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی عفت چقد گیر میدی گوش کننن
من یه خاستگار داشتم بهش جواب نه دادم بعد مادر پسره رفته کشورو گرفته برا پسرش اه اه با اون پسرش|:

عجب بابا عجب
یچیزی میگی ها خاهر
اخه بعدش هنوز برا من با عشوه خرکی نگاه میکرد یعنی نگم برات بعد یهو اقا غلامی *خاستگارم* با عروس وارد شدن منم ک اصلا محل ندادم دیگ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، _Strawberry_ ، ѕααяeη
(15-02-2021، 0:30)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:28)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون دیگع پاک نمیکنی هیچ اشقالا روهم قاتی کردی

من اصنننن ب سبزی ها و آشغالا دست نزدم و نمیزنم |=

ای بابا خواهر توام چقد سخت میگیری بیا. یه چایی بخور حداقل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη
(15-02-2021، 0:32)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:29)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایششش حالا اینو بگو مارو عروسی دعوت کردن اصلا شام ندادن بهمون بخوره تو کلشون
وایی اره بابا مگ خبر نداشتی؟ ارهه تازه ولنتاینم برا هم کادو دادن خودم دیدم تو اون برنامه گرام اینستا
بی حیا ها بابا بی ادب چیه یچی میگی خدیجه جوون
وایی برو به شوهرت بگوو بابا ب مادر شوهرت نگو برو انقد به شوهرت^اسمش چی بود؟^ گیر بده اخر اون میره
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
نذریه؟
به ما هم بدین،صواب داره به خداWink
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(15-02-2021، 0:33)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:32)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب بابا عجب
یچیزی میگی ها خاهر
اخه بعدش هنوز برا من با عشوه خرکی نگاه میکرد یعنی نگم برات بعد یهو اقا غلامی *خاستگارم* با عروس وارد شدن منم ک اصلا محل ندادم دیگ

ولش کن خاهر ب ما چ |=
 سپاس شده توسط Emmɑ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(15-02-2021، 0:35)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:33)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یچیزی میگی ها خاهر
اخه بعدش  هنوز برا من با عشوه خرکی نگاه میکرد یعنی نگم برات بعد یهو اقا غلامی *خاستگارم* با عروس وارد شدن منم ک اصلا محل ندادم دیگ

ولش کن خاهر ب ما چ |=
وایی مگ میشه اگ ط جا من بودی ک حالت بد میشد بلا نسبت (همون ک وسط انگشت شست و دومی/: رو گاز میگیرن به طرف جلو و عقب)
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη
(15-02-2021، 0:34)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:32)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی حیا ها بابا بی ادب چیه یچی میگی خدیجه جوون
وایی برو به شوهرت بگوو بابا ب مادر شوهرت نگو برو انقد به شوهرت^اسمش چی بود؟^ گیر بده اخر اون میره

اره والا چی بگم
الان میرم موهاشو دونه دونه میکنم. اره الان فرستادمش بره هدیه بگیره بزارم اوسطوری
راستی شنیدم خوهار شوهرت. موهای یه دخترو کنده ماجراش چی بود
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان