امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(07-11-2020، 11:56)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 11:54):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هرچی مینویسم پرهام میاد میگه من فرانسویشو میگم نمدونم کجاشو میگم
من بابام فرانسه بوده یا مامانم فرانسوی بوده یا قراره روی قبر اجداد من فرانسوی درس بدن؟

حالا هر زبونی

(07-11-2020، 11:56)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 11:53):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01حرفه حقه

میدونی آرش میترسم ی روز بنویسه
by ty es Telegh_01

وای دیگه بدتر ابجی ستین میکشتش25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7 150
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
آگهی
(07-11-2020، 11:57):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 11:55)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست شما درد نکنهآرش خان:/
این شد دیگه نه؟:/
دوباره یه دختر دیدی شاخ در آوردی.
لیاقت نداری بدبخت وگرنه تا الان برات زن گرفته بودم. Telegh_01

سرت درد نکنه
من همش شاخ بودم
بدبختم خودتی تو میخوای زن بگیری واسه من واسه من صف کشیدن در خونه تو بخوای زن بگیری برا من!!
......................
Everything is Temporary(:
(07-11-2020، 11:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم برای اعزازی تنگ شده ((((:

@AMIRMAHDI_AEZAZI

حاجی اکه دیدی کسی انجمن یادت نبود...

بدون منو esiesi و آش یادت بودیم....

یا حق
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، BIG-DARK
جوجه ها اول خروس میشن بعد میرن سراغ عیال=>
 سپاس شده توسط esiesi ، BIG-DARK ، شـــقآیــق
(07-11-2020، 11:57)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 11:55):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفت دیگه نمیاد گمونم منم دلم براش تنگیده پسمل خوبیه
@AMIRMAHDI_AEZAZI

پسملشو نمیدونم ولی پسر بدی نیست خیلی
دیدیش بهش بگو ناصر بهت خیلی سلام رسوند (((:

اره ادم خوبیه کلا با همه کس در نمیوفته
حتما بهش میگم(:
ناشناس بگو (;

@☪MR.WINNER☪
امشب کی با کی دعوا داره؟
WWE
(07-11-2020، 11:58):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 11:56)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بابام فرانسه بوده یا مامانم فرانسوی بوده یا قراره روی قبر اجداد من فرانسوی درس بدن؟

حالا هر زبونی

(07-11-2020، 11:56)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی آرش میترسم ی روز بنویسه
by ty es Telegh_01

ازش بعید نیست بنویسه هاا Telegh_01
آره بلافاصله توسط جیمینا کوکولی و من جر میخوره
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(07-11-2020، 12:00)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 11:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم برای اعزازی تنگ شده ((((:

@AMIRMAHDI_AEZAZI

حاجی اکه دیدی کسی انجمن یادت نبود...

بدون منو esiesi و آش یادت بودیم....

یا حق
اش بیام بکشمت ببیشوووووررررررررررررررررررر

(07-11-2020، 12:01)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 11:58):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا هر زبونی

معلومه که نیستTelegh_01
Telegh_01
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط _sehun_
(07-11-2020، 12:00)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجه ها اول خروس میشن بعد میرن سراغ عیال=>

نه متاسفانه، اگه هورمون بزنن بهشون برعکس میشه داستان 

+ آشنا میزنی ((:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(07-11-2020، 12:01)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 11:58):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا هر زبونی

من وسط صحبت شما چیکار میکنم:/؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 157 مهمان