11-05-2021، 0:02
هیچ وقت دنبال آدمی نبودم که پولدار باشه !
چون چیزایی که من میخوام رایگانه
وقت ، توجه ، دوست داشتن ، وفاداری ...
چون چیزایی که من میخوام رایگانه
وقت ، توجه ، دوست داشتن ، وفاداری ...
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه یازدهم) |
|||||||||||||||||||||||||||||
11-05-2021، 0:02
هیچ وقت دنبال آدمی نبودم که پولدار باشه !
چون چیزایی که من میخوام رایگانه وقت ، توجه ، دوست داشتن ، وفاداری ...
11-05-2021، 0:40
آدما عوض نمیشن،
فقط خود واقعیشونو نشون میدن...
11-05-2021، 6:26
بـــآطن زندگيتو با ظاهـــر زندگي ديگــرآن مقــآيسه نكن...
چون فقط اون بــآلـــآييه از زنــدگــــي همــــة خبــر داره (:
همیشه اولین ها در ذهن ادمی می مانند
اولین عشق اولین درد اولین نمره اولین تجربه عشق با دلی بازی کردی که تو را خدای خود می دانست اونقدر چشمانش محو تماشای تو بود که خودش را هم از یاد برد انقدر دوستت داشت که چشمانش کور شده بود اما...اما چه شد ته دلدادگی؟ همیشه ته داستان های عاشقانه نرسیدن است و بس جدایی است و بس با دلی بازی کردی که به گفته خودت پاک بود کوچک بود تنگ بود اصلا اصلا ساده بود نه؟ چون اگر ساده نبود که تو را بعد از هر اشتباه نمی بخشید می بخشید؟ آری من گفتم جدا شویم چون نگاهت و کلامت بوی عشق نمی داد من میدانستم که تهش جدایی است اما افسوس که دوستت داشتم ای کاش این دوستداشتن از ذهن و قلبم رخت بسته و برود ای کاش تو هم روزی عاشق شوی عاشق من نه عاشق کسی که دوستت دارد و دوستش بداری دل کوچکم از دستت گرفته ولی برایت بهترین ها را می خواهم می خواهم که همانند نامت در اوج باشی و فراز
11-05-2021، 9:20
زخمها خوب میشوند جایشان کمکم از بین میرود ولی یک زنگ تلفن ، برای برگرداندنِ تمام دردها کافیست !
11-05-2021، 9:24
11-05-2021، 9:40
اگر داستان دل دادگی ام را
در جمعی گفتی نگو که نادان بود خنگ بود احمق بود من میفهمیدم فقط هیچ وقت نگفتم تنها لبخندی زدم و مهر سکوت بر لب هایم زدم تا داشته باشمت به جنونی رسیده بودم که از خودم برای تو عبور کرده بودم کاش می دانستی.....
11-05-2021، 10:16
خاطره
یک پیراهن خالیست که اندازهی هیچکس نمیشود ! باید آویزانش کرد در باد و با رقصش پیر شد…
11-05-2021، 10:39
مادرم میگفت :
به دیوار تکیه کن ولى به مردها ، نه …! که دیوار اگر پشتت را خالى کرد سنگ است و گچ، نهایت سرت میشکند …! ولى اگر مردى رهایت کرد دلت میشکند روح و تمام زندگیت میشکند و زنى که بشکند سنگ میشود، سرد و سخت که نه میخندد، و نه میگرید …! و این یعنى فاجعه…! فاجعه زنی است که از دلداده گى ترسیده
11-05-2021، 10:43
شاعر میگه:
خوبتو میگن ولی بدتو میخوان تولدت ن ولی ختمتو میان....
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|