امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹

@ÆMÆշЇÑζ
کجایی که ببینی سیست دارع از دس میرع×_×
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(27-01-2021، 23:21)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 23:20)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماها کلا خیلی مثبتیم فقط درس میخونیم
اصلا کسی که بخواد تو مدرسه به امور دیگه ای غیر از درس بپردازه زنده موندنش حرامه :/

به مولا!!!!
فقط اگه هر ازگاهی بره دستشوییم اشکال نداره
(27-01-2021، 23:23)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 23:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دوتا*-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/20210127-235241.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/20210127-235251.jpg

چ قدر زیاد :/
ورک تاپ ناچه؟
۴ صفحه بود فقط اینا موندع
چی چیه؟:/
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
شهلا باجی نواررررررررررررر/:
@leιтo
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ѕααяeη
(27-01-2021، 23:09)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
میدونم جیگر جان
منم همینجوری بودم من که حتی اسمم اشتباه میگفتم فکر میکردم اگه بگم چی میشه.=.
یاد خاطرات کردم ولی اون روزا هم شیرین بود برا من دلم تنگ میشه..... واسه خُل بازیام... مثلا به تصوراتم شاخ بازیام D:

دست من نی وگرنه پاک میکردم(:

جزعی از زندگیمونه بلخزه مگ ن؟ (:
Vibe
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ραтяιcια
(27-01-2021، 23:22)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 23:21)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرفتمش :/
چه چیز خفنیم هست لاناتی...برامن...دیگه بت نمیدم گمشو

۲ متر قد دارم ۱۰ تا هفت تیر ! چطور میتونی باهام شوخی کنی :/

منم یه متر و نیم قد دارم با صدتا صد تیر...چجوری منو تهتدید میکنی؟ :/
(27-01-2021، 23:23)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 23:21)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا کسی که بخواد تو مدرسه به امور دیگه ای غیر از درس بپردازه زنده موندنش حرامه :/

به مولا!!!!
فقط اگه هر ازگاهی بره دستشوییم اشکال نداره
۷ ساعت میمونیم تو مدرسه. طبیعیه.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Prometheus
(27-01-2021، 23:22)هی دختر بد★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 23:24)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 23:09)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
میدونم جیگر جان
یاد خاطرات کردم ولی اون روزا هم شیرین بود برا من دلم تنگ میشه..... واسه خُل بازیام... مثلا به تصوراتم شاخ بازیام D:

(27-01-2021، 23:20)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیبه حالا میگم خوشگلی با نمکی‌دگ‌ قرار نیست تر بزنی ب قیافمون ک عهه

چه داری میگویی؟/:
وحید ددمه اونوقت ط هم اگ قبولش کنی میشی ننم

عاع این خاله بازیا چیه بابا
 سپاس شده توسط Emmɑ
(27-01-2021، 23:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 23:23)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ قدر زیاد :/
ورک تاپ ناچه؟
۴ صفحه بود فقط اینا موندع
چی چیه؟:/

اسم کتابت چیه میگم :|
صبر کن پ.خ میدم جوابو
 سپاس شده توسط Emmɑ
(27-01-2021، 23:24)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
میدونم جیگر جان

هی دختر  بد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان