امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(16-11-2013، 20:22)melikajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 20:20)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 20:18)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 20:17)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 20:14)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونگلف !!! (:
چطوری؟؟

فعلا زندم.... /:

امتحان های میان ترم ممون شروع شده ):

مال ما هم... ))))):

کلاس چندمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوم راهنمایی :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 149
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Alijah-1994
آگهی
دخترک با من درست سخن بگوی.

بله عرفان جان. امروز همه چیزم ییلخی هست.

ای جون . ای جون. به مامانم گفتم 100 تومن می خوام برای کتاب های تست فلسفه-منطق و روان شناسی و... اونم گفت باشه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Alijah-1994
(16-11-2013، 20:24)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 20:22)melikajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 20:20)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 20:18)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 20:17)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا زندم.... /:

امتحان های میان ترم ممون شروع شده ):

مال ما هم... ))))):

کلاس چندمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوم راهنمایی :|

من از شما بزرگ ترم ولی واسه ما شروع نشدهSmile)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعلــه اینجوریاس^_-
 سپاس شده توسط Alijah-1994
سلامم
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Alijah-1994
(16-11-2013، 20:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جون . ای جون. به مامانم گفتم 100 تومن می خوام برای کتاب های تست فلسفه-منطق و روان شناسی و... اونم گفت باشه.

بمیر پسرک...

من برم...
بدرود..
(16-11-2013، 20:22)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 20:19)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2 برم آیا؟ باشه میرم.

پدر مارو :|
پدر های مردم کارمیکنن
پدر ما از صب تا شب تو نته :|
عجب :|
ها؟ من بابای تو هم هستم؟

سپاس شده توسط Alijah-1994
(16-11-2013، 20:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم کفش اسپرت می خواستم بهانه کردم که از ورزش گفتن کفشاتون باید سفید باشه :|
بعلــه اینجوریاس^_-
افرین. گشمو دخترکه شومپت.

نقل قول: منم کفش اسپرت می خواستم بهانه کردم که از ورزش گفتن کفشاتون باید سفید باشه :|

ها؟! چه پیوندی داشت؟

(16-11-2013، 20:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 20:22)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 20:19)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2 برم آیا؟ باشه میرم.

پدر مارو :|
پدر های مردم کارمیکنن
پدر ما از صب تا شب تو نته :|
عجب :|
ها؟ من بابای تو هم هستم؟

اره
تارا زیر سرش بلند شده بود:|
ننه مون که شوهر کرد :|
اصغر هم که معلوم نی کودوم گوریه :|
مام کارتون خواب شدیم :|
اونم یا هفت هشت زن :|
مهسا ملقب به آباس هستم :|
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 149
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(16-11-2013، 20:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین. گشمو دخترکه شومپت.

نقل قول: منم کفش اسپرت می خواستم بهانه کردم که از ورزش گفتن کفشاتون باید سفید باشه :|

ها؟! چه پیوندی داشت؟

کفش های ورزشیم(مخصوص بسکتبال)رنگش سیاه هست.و چون الان پاییز برام نمیخریدن
بعلــه اینجوریاس^_-
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 156 مهمان