امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ]

(04-09-2015، 16:26)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 16:25)آماستریدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصصصصصصصصصصصصل بدین

سلام ..
اول خودت بده !

دادم که!!!
Dodgy  Heart
آگهی
اردلان فک کنم دیگه فول لایک شدی ._.
با لپ تاپ رفتم اینستا لایکت کردم .. پدرم در اومد =|
خوب، ولی اشتباه...
(04-09-2015، 16:27)آماستریدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرشیدا 15 شییییییییرازی ساکن اهوااااااااز

اوه ن دگ خیلی اصل دادی حساب نی (((:
منم اردلانم ، 16 . خوشبختم .
[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] 149
کسی بام دوس میشههههههههههه؟؟؟؟ Heart
Dodgy  Heart
(04-09-2015، 16:29)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اردلان فک کنم دیگه فول لایک شدی ._.
با لپ تاپ رفتم اینستا لایکت کردم .. پدرم در اومد =|
چ حرفه ای :| لپ تاپ :|
مچکر ... منم گوشیمو روشن کردم میرم فول لایکت میکنم :/
 سپاس شده توسط Apathetic
؟؟؟؟؟؟؟؟
Dodgy  Heart
(04-09-2015، 16:30)آماستریدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی بام دوس میشههههههههههه؟؟؟؟ Heart
جااااااااااااااااااااااااااانممممممممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟0____0
صدا نمیاد :|
خب جوابتو میدیم ینی دوستیم دگ Sleepy
(04-09-2015، 16:27)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 16:26)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون ؟ میگمـ بیا تله ..

اینجا پ.خ باز نمیکنمـ عشقمـ (:
فعلا نمیتونم ._.
گوشیم خرابه ..
خیلی خب پس همینجا حرف میزنم . مرضیه من یه احساسی دارم .. فک میکنم یه چیزی شده ! تو ناراحتی از من عایا ؟ (:
من ؟ چرا باید ازت ناراحت باشمـ ؟
(04-09-2015، 16:28)ArDaLaN JT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 16:25)آماستریدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصصصصصصصصصصصصل بدین
تقلبی یدیم حله ؟؟؟ :/

(04-09-2015، 16:27)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 16:25)ArDaLaN JT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2015، 16:21)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ؟ نه :|
اردلانم بابا :| ارده :| پسر فائزه(ترانه) :| نشناختی بازم ؟

فک میکنمـ منُ با یکی دیگه اشتباه گرفتی !

:|
ممکنه ... در هر حال ... خوشبختم !

همینطور !
میشه یا نههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4xv
Dodgy  Heart
(04-09-2015، 16:32)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینطور !
چن سالتونه شما ؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان