امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

نع مگه چنین پیجی هم هس؟؟

بچه ها هستید؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Ξrιc logιc
آگهی
(22-03-2014، 0:17)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس دوست میشی؟Smile
اوهوم=/
(22-03-2014، 0:18)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 0:16)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نمیبره=/=/=/=/=/

لالایی می خوای☺
جاتو با پارمیدا عوض کن^_-
من ظهر مثه خرس خوابیدم...=/
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
زود تر بحرفید-(

خواببببببببببببب پوففففففففففففففففففففUndecided

نفس درلیستیSmile
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 148

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 0:23)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع مگه چنین پیجی هم هس؟؟

بچه ها هستید؟؟؟

اره هس 
(22-03-2014، 0:21)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم عیدی سپاس میدم ب همتون

(22-03-2014، 0:20)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 0:16)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست منم اینجوری بود14سالش بودبایه پسر21ساله دوست بودبعدباباش گفت باهاش ازدواج کن پسره توخارج دوستم بی سوادxAngel

دخترا این دور و زمونه اینجورین ده نودا چی مشن یا علی 
(22-03-2014، 0:17)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 0:15)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 0:13)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چ؟؟؟
ذهنمه دیگه گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 148 
کلا این شکلیم توجم خیلی بالایه الان اسمتو صورتی کمرنگ با بنفش پر رنگ میبنم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 148

خدا از دهنت بشنوه کاش اسمم رنگی بشه^__^
اگه اون رنگی بشه شیطانی میبینمت گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 148 نمیدونم چرا بعد همش دوست دارم اذیتت کنم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 148
اونایم که بغل اسمشون مثل ایسان از اون صورتا داره -به اونا هم همین حسو دارم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 148 حتمی باید اذیتشون کنم

از پیج خر است برداشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟

واعO_o
مشکل داریا!!

ندارم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 148 جاذبه داره گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 148
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 0:24)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 0:17)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس دوست میشی؟Smile
اوهوم=/
(22-03-2014، 0:18)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 0:16)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نمیبره=/=/=/=/=/

لالایی می خوای☺

ولی من ظهر اصن نخوابیدم نذاشتن بوابم منم رفتم کلی زدمشون☻
فقط با پارمیدا دوس میشی؟؟؟

سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، *Nafas*
(22-03-2014، 0:26)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 0:24)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس دوست میشی؟Smile
اوهوم=/

خوابم نمیبره=/=/=/=/=/

لالایی می خوای☺

ولی من ظهر اصن نخوابیدم نذاشتن بوابم منم رفتم کلی زدمشون☻
فقط با پارمیدا دوس میشی؟؟؟
نه ب منم دوست میشه الان اراده کنم شجره نامشو در اختیارم میزاره
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

عرفان از این شکلکا؟؟؟

سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(22-03-2014، 0:20)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کس ک عیدی نمیده خر است
هرکی عیدی نمیده بزرگ است^ـــ^
خدافض
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ▪неизвестный▪
تست_:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان