امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(25-02-2014، 19:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 19:01)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو همه خوبیام چطوری بستی چشات رو ؟ p317

هیس هیجی  نگو فقط ببر صداتو

حداقل یه آهنگ بخونید که الان رو بورس بآشع ! Big Grin
[/quote]

میخوای جاستین تیمبرلک بخونیم که همه آهنگاشو حفظییا تتلو!
گــفـتگـوے آزاد 【84】 147
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR
آگهی
از مــوضوع مــتنفرم!! -____-

ایــن غــزل کــو؟! >_<

هـــعیییی !!
واقــعا کــه ! ! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 147
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR
شیوا اواتارت روز به روز دارع خوجل تر میشع |:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، T A R A ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(25-02-2014، 19:03)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 19:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تـــــــآرآ (:

خوبــی عــشقی ؟! ^_^
تو بهتری -_-

(25-02-2014، 19:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امآم راحل ! ؟ من پآ بوسشم ! Big Grin
خوش بحالت -_-
تو خوبی -_-
ما الان باید بخندیم؟ |:

احمت چه حالی میشی وخی ضایت میکنم؟ P:

ببین قشنگ بسوز ! Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-02/84673820464215904638.jpg
گــفـتگـوے آزاد 【84】 147
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، † αƖιєη † ، Mïņ̃†êR
(25-02-2014، 19:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 19:03)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 19:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تـــــــآرآ (:

خوبــی عــشقی ؟! ^_^
تو بهتری -_-

(25-02-2014، 19:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش بحالت -_-
تو خوبی -_-
ما الان باید بخندیم؟ |:

احمت چه حالی میشی وخی ضایت میکنم؟ P:

ببین قشنگ بسوز ! Big Grin
http://upload7.ir/imgs/2014-02/84673820464215904638.jpg
ربی و اتو(اطو)
چه خبره-_-
این انگل ریزیه؟
یا لارو ریزیه؟
گــفـتگـوے آزاد 【84】 147
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
(25-02-2014، 19:04)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://sara-168.blogfa.com/
واسه اونایی که وان دایرکشنینی=)
خدافض

هـیـچـوقـت

هـیـچ زمـان در طـول تـاریـخ بـشـر

هـیـچـکـس

اسـم طرفدارای وان دایـرکـشـن رو درست نگفت|:

د+ا+ی+ر+ک+ش+ن+ر=دایـرکـشـنـر...!!!
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mïņ̃†êR ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
(25-02-2014، 19:04)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 19:01)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشه مگس؟

یجمله برات ویرایش کردم چقد لایک گرفتی کوفتت بشه Confused

کلی عکس دیگه دارم مخصوصاً از امآم رآحل ! Big Grin

کلی عکس داشتم فعلا دسترسی ندارم وگرنه برات توضیح میدادم Angel
Channel
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ~~SARA:HIVA~~
(25-02-2014، 19:05)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نمیگفتی آواتارش زشتع ! ؟
واقعاً معنی اصیل دسمآلمو داری ادا میکنی ماشاالله ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 147
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~
تو خوبی همه بچه بازیا از من بود

و حق داری نباید که ناراحت شم زود
.
.
اینو ادامه بدین
گــفـتگـوے آزاد 【84】 147
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
(25-02-2014، 19:05)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرررررررررررررررررررسی حسه اواتار کارتونی گرفتتم

(25-02-2014، 19:04)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از مــوضوع مــتنفرم!! -____-

ایــن غــزل کــو؟! >_<

هـــعیییی !!
واقــعا کــه ! ! |:

من اینجا بوقم ؟نمیدونم چرا حس میکنم ازم دور شدیSleepy
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان