امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(11-05-2021، 10:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 9:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

?
چرا؟
چیشد؟

من استاد اوا بودم.-.

نه دیگه...اول من استادش بودم...بعد تو :|
بی ادبم خودتی
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(11-05-2021، 10:00)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 7:40)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لول
داش من 8 صبح که مغازه ام دگ همون طرفا9 سیستمم روشنه درسی چیزی میخونم لا به لام اینجا میام ی سر میزنم
البته خیلی وقتع گ.ا نیومدم . یه تاپیک میزنم با همون عشق میکنم  <:

تو چیشده فیلت یاد هندستون افتاده؟

تو برنامه شاد درس میخونی؟ Big Grin
داداش هندستون کجا بود
اینجا یه زمانی خونه اولمون بود. خونه خودمون خونه دوممون محسوب میشدV:
سگ شاد شرف داره . یونی خرتوخره . استاد یه ارشد یادکترا داره تا پاچه همه رو نگیره ول کن داستان نیس  D:

داش اخرین بار که خونت بود فاجعه ای به نام خاله شیوا با سیمپ بازی رجب اتفاق افتاد
Dont let it happen again  Undecided  Big Grin
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@мσнα∂єѕєн
من فهله دییرم
ولی چوخلارین باشینا داش سالمیشام Bg4
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ
حوصـــــــــــــلم پــــــوكـــــــيد ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
2chw
کی میخوایین چهارتا استیکر اضافه کنید
کاربردی نیستنن اینا:/
(11-05-2021، 10:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 10:00)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو برنامه شاد درس میخونی؟ Big Grin
داداش هندستون کجا بود
اینجا یه زمانی خونه اولمون بود. خونه خودمون خونه دوممون محسوب میشدV:
سگ شاد شرف داره . یونی خرتوخره . استاد یه ارشد یادکترا داره تا پاچه همه رو نگیره ول کن داستان نیس  D:

داش اخرین بار که خونت بود فاجعه ای به نام خاله شیوا با سیمپ بازی رجب اتفاق افتاد

شنیدم کـه استاد رو انداختی بیرون خودت میچرخونی کلاس رو  lol 
#خاکی باش:|
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(11-05-2021، 10:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2chw

✊✊
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(11-05-2021، 10:40)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 10:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شنیدم کـه استاد رو انداختی بیرون خودت میچرخونی کلاس رو  lol 
#خاکی باش:|

لاتی صحبت نکن
عشقی صحبت کن فندق ):
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(11-05-2021، 11:02)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 10:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2chw

✊✊

نمیشه بقیه:/
(11-05-2021، 11:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 11:02)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

✊✊

نمیشه بقیه:/

همین خیلی کاربردیه
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان