امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(05-07-2014، 14:25)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:19)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلمه (لب) رو ببينه اعتمادشو بهت نشون ميده ._. V:

اون لُپ بود ... فاطی و تینا و مرضی هم شاهدن >_<

(05-07-2014، 14:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا مگه من روزه میگیرم ؟ :|

فاطی هم مث خودم-_-

من دیه حرفی ندارم (..*)

علي هم شاهد من
لينک هم داره ._.*

منم میتونم برم تو ارسالام .. اون پستمو پیدا کنم و لینک بدم :|||||||||

چقد کار سختی ! -_________

تینا صادق بیاد؟ (..*)

(05-07-2014، 14:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با گوجس ؟ ._.
املته ؟ ._.
قارچ دارع ؟ ._.
روغن..تخم مرغ..نمک..فلفل .___.

بچه ها بيايد امتحاني .__.

تابه رو بده ._.

میخوای نیمرو درس کنی؟ 0_0

اره ._.

فاطي تخم مرغارو کجا گذاشتي ؟ ._.

خدایا ب این یکم عقل و ب من ی میلیارد پول بده (..*)

انتظار داری تخم مرغ کجا باشه ؟ زیر مرغ ؟! :|

(05-07-2014، 14:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تینا صادق بیاد؟ (..*)

ممد ب زور خودشو چسبود اومد |:

میخواد یومورتا درست کنه ؟ 0_0 |||||||||||||:

فیچر اِلَمیرم پیشیرَ بیله -______-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، Dead Silence
آگهی
(05-07-2014، 14:25)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ._.

جا تخم مرغی >> یخچال >> آشپزخونه ._. !
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، Dead Silence
(05-07-2014، 14:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ جالب داشتم بت فک میکردم .____________.

هیمم ب من فک میکردی ؟ ._.

▬▬

من کی باشم آباجی هرچی دلت میگه انجام بده اگه دوست داری بله رو بوگو ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 147
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-07-2014، 14:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:19)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون لُپ بود ... فاطی و تینا و مرضی هم شاهدن >_<

من دیه حرفی ندارم (..*)

علي هم شاهد من
لينک هم داره ._.*

منم میتونم برم تو ارسالام .. اون پستمو پیدا کنم و لینک بدم :|||||||||

چقد کار سختی ! -_________

تینا صادق بیاد؟ (..*)

(05-07-2014، 14:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روغن..تخم مرغ..نمک..فلفل .___.

بچه ها بيايد امتحاني .__.

تابه رو بده ._.

میخوای نیمرو درس کنی؟ 0_0

اره ._.

خدایا ب این یکم عقل و ب من ی میلیارد پول بده (..*)

انتظار داری تخم مرغ کجا باشه ؟ زیر مرغ ؟! :|

(05-07-2014، 14:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تینا صادق بیاد؟ (..*)

ممد ب زور خودشو چسبود اومد |:

میخواد یومورتا درست کنه ؟ 0_0 |||||||||||||:

تو يخچال نيست ._.
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-07-2014، 14:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمممـ .. ، ینی .. هرچی خواهرمـ بگه .-.

:|

شکست عشقی ! )':

(05-07-2014، 14:26)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضي من تو اشپز خونم به شما چيکار دارم Big Grin

همینه دیگه :| زود خودی میشی -_-

واس چی رفتی آشپزخونه ی خونهی فاطی اینا ؟ -_-

پس فردا نمیگن چقد بی فرهنگن اینا ؟ -_- |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-07-2014، 14:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ._.

جا تخم مرغی >> یخچال >> آشپزخونه ._. !

اينجا قابلمه نداريد ؟ ._.

(05-07-2014، 14:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمممـ .. ، ینی .. هرچی خواهرمـ بگه .-.

:|

شکست عشقی ! )':

(05-07-2014، 14:26)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضي من تو اشپز خونم به شما چيکار دارم Big Grin

همینه دیگه :| زود خودی میشی -_-

واس چی رفتی آشپزخونه ی خونهی فاطی اینا ؟ -_-

پس فردا نمیگن چقد بی فرهنگن اینا ؟ -_- |:

بگن به درک ._.

تو هم بيا کمک ._. ! (..)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence
خب .. فلن بچه ها (..*)
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-07-2014، 14:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوشاخ دی دا =>>

هَن .. =>>
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بلههه *^_^* !

حالا بریم به ممد کمک کنیم تخم مرغ درست کنه تا آشپزخونمون رو به آتیش نکشیده ! :|
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان