امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 462

یه روز به یه عنکبوب قرص ایکس میدن
فرش دوازده متری می بافه

تهخیخیخیخی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، ▪неизвестный▪
آگهی
(03-11-2021، 11:31)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرش دوازده متری می بافه

تهخیخیخیخی

یعنی چی
 سپاس شده توسط Mohlek
(03-11-2021، 11:30)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2021، 10:44)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیی یادش بخیر پارسال این موقعه ها تازه ثبت نام کرده بودم (:

عخييي يه سالگيت مبارك عزيزممم Telegh_01

وای عزیزم مرسی Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(03-11-2021، 11:43)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2021، 11:30)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عخييي يه سالگيت مبارك عزيزممم Telegh_01

وای عزیزم مرسی Telegh_01
Telegh_01يه سوال برام پيش اومد._.
چررا تو ليست دوستااام نيسيييييييي هاااااا چ جوابي براش داريي زود تند سريع اعترافف كننن
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(03-11-2021، 11:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2021، 11:43)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای عزیزم مرسی Telegh_01
چررا تو ليست دوستااام نيسيييييييي هاااااا چ جوابي براش داريي زود تند سريع اعترافف كننن

عاممم._.خب نمیدونم چرا دوستای من خود ب خود حذف میشن .-.
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(03-11-2021، 11:52)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2021، 11:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كار بدي ميكنن Telegh_01
نآشِنآسَم(:
(03-11-2021، 11:54)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2021، 11:52)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كار بدي ميكنن Telegh_01

اهوم بزنم لهتون کنم
اصلا وایسا ببینم تو باید ب من جواب چرا از لیست دوستای من حذف میشی ؟Telegh_01
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(03-11-2021، 12:03)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2021، 11:54)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كار بدي ميكنن Telegh_01

اهوم بزنم لهتون کنم
اصلا وایسا ببینم تو باید ب من جواب چرا از لیست دوستای من حذف میشی ؟Telegh_01

تو بااايد جواببب بدييي تو يه خبرررم از منه بينواا نميگرفتيييي Telegh_01 15
نآشِنآسَم(:
(03-11-2021، 11:31)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرش دوازده متری می بافه

تهخیخیخیخی

وید میدادن چه میکرد
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek
(03-11-2021، 12:14)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرش دوازده متری می بافه

تهخیخیخیخی

وید میدادن چه میکرد
واکنش بقیه به این پیام:Telegh_01
واکنش من: وید چیه؟ Huh
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان