امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(16-07-2021، 21:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 21:27)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی نیست گریه کن و خودتو بزن مطمئن باش میخره!!!!Telegh_01Telegh_01
عه شما روشاتون اینه ؟Telegh_01
اینجا دیکتاتوریه لامصب
خودش دوس نداشته باشه نمیخره Telegh_01

نوچ اونطوری خودم تبدیل به شیرموز میشم^^
گفت میخرم میخره گفت نمیخرم نمیخره
معمولا بعدش اگه میگفت اینو میخرم میگفتم نمیخوامD:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
آگهی
(16-07-2021، 21:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 21:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه شما روشاتون اینه ؟Telegh_01
اینجا دیکتاتوریه لامصب
خودش دوس نداشته باشه نمیخره Telegh_01

کلا سابقه نداشته بگن اینو میخرم و من مخالفت کنم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(16-07-2021، 21:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 21:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا سابقه نداشته بگن اینو میخرم و من مخالفت کنم Telegh_01

پدرسالار Telegh_00
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(16-07-2021، 21:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 21:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ

(16-07-2021، 21:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیخیخی

مرض-_-

به رومینا گفتی مبینا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-07-2021، 20:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
من باید تگت کنم همش؟ Telegh_59Telegh_01

وای ریدم 
میخواستم فردا برم ورژن جدید گلستانو بخرم، بعد اون موقع بت پی ام بدم باهم به ستاره ها زل بزنیم ^_^ 
چخبر خوبی؟ 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(16-07-2021، 21:35)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 21:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرض-_-

به رومینا گفتی مبینا؟

ن._.
فردا بهت میگم._.
(((:

•ناشناس•
(16-07-2021، 12:53)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ذره بیش از حد متعجب بودم (:
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210708-195420.jpg

اما الان شدی خانوم
یکی چند سال کارات رو به راه بشه میشی عروسی میری زندگی جدید تشکیل میدی
باورت میشه بزرگ شدی و اون روزهاتو گذروندی خانوم دکتر؟(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ραтяιcια
گفته نرو خواهشن میشود
پیش من باشی سازشم میشوی
ب تو گفتم تا بمانی

تورو را دیدمت بعدی عمری سلام
ببین اشک شوقی ک ریزد مدام
ماندم یا نماندم
ب پای تو ماندم یا نمادم

حمییییییید هیراد
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek
(16-07-2021، 22:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفته نرو خواهشن میشود
پیش من باشی سازشم میشوی
ب تو گفتم تا بمانی

تورو را دیدمت بعدی عمری سلام
ببین اشک شوقی ک ریزد مدام
ماندم یا نماندم
ب پای تو ماندم یا نمادم

حمییییییید هیراد
https://www.mihanmusic2.site/90590-music-purya-putak-ok-joji-cover/
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
من ی سوالی ذهنمو درگیر کرده
ناخوناتون رشد نمیکنه که ناخن میکارین؟._.
خودتون چلاقین که میدین یکی دیگه لاک بزنه؟._.
(((:

•ناشناس•

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان