01-06-2017، 20:45
(01-06-2017، 20:44)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2017، 20:42)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خودم به شخصه از اون دسته افرادی هستم که اطلاعیه هامو چک نمیکنم
(01-06-2017، 20:40)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2017، 20:38)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جناب خسته جواب دادن الانت فایده نداره فکر نکنم ببینه بعدا به خدش بگو
(01-06-2017، 18:30)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها خدافظ ... من با کسی دعوا نداشتم .. ولی درسا جون تو میدونی که برای یه دختر جقدر بده فکر کنن دروغ میگه .. پس برای اثباتش به هر دری میزنه ..
خدافظ .
اگه به هر دری میزدی کارنامه کنکورو میفرستادی که روی منو کم کنی و دهنمو ببندی به قول خودت
جناب دختر نایس یا همون دختر خوب وقتی پاسخ میزنم واسش اطلاعیه میاد میبینه عزیز
حالا بیخیال مهم نی دیگ چ خبر
شما چک نمیکنی دلیل نمیشه بقیه هم چک نکنن