امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286

هُلـو عمتـه :|
هلیـآ خآنـوم هسـدم ._.
خـوبم .. ت چطـوری ؟
-.-*
آگهی
نبینم عکساتونو بزارینااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من غیرتیم اصلا خوشم نمیاد عکساتونو غریبه ببینه فهمیدین با نههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هلیا تو هم عکستو پاک کن زووووود :| Angry Angry Angry
خخ
بآش هلیا خانوم ( :

عالیم ( :

(28-03-2016، 13:31)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبینم عکساتونو بزارینااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من غیرتیم اصلا خوشم نمیاد عکساتونو غریبه ببینه فهمیدین با نههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هلیا تو هم عکستو پاک کن زووووود :| Angry Angry Angry

هروقت دارن میخورنشون منو صدا کنید : /
 سپاس شده توسط _Lσѕт_
ب شمـآ چ ؟ :|

(28-03-2016، 13:32)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ
بآش هلیا خانوم ( :

عالیم ( :

(28-03-2016، 13:31)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفـرین (:
خـدآرو شُکـر ._.
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
قربانت ( :
 سپاس شده توسط _Lσѕт_
((((:
(28-03-2016، 13:32)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ
بآش هلیا خانوم ( :

عالیم ( :

(28-03-2016، 13:31)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟

(28-03-2016، 13:35)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب شمـآ چ ؟ :|

بیتربیت :|

خخ
بآش هلیا خانوم ( :

عالیم ( :

(28-03-2016، 13:31)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفـرین (:
خـدآرو شُکـر ._.
میگم اولش نگا کنن چ غلطی میخوان بکنن اینارو از ریشه میسوزونم.. دومم میگم دارن عکساشونو میخورن لولو هارو میگم منو صدا کن : |
چـرآ بَـردآرم ؟ :|
(28-03-2016، 13:41)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرآ بَـردآرم ؟ :|

برندار مصلحتی عرض کردم :|

(28-03-2016، 13:40)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم اولش نگا کنن چ غلطی میخوان بکنن اینارو از ریشه میسوزونم.. دومم میگم دارن عکساشونو میخورن لولو هارو میگم منو صدا کن : |

تو خودت لولویی :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان