امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(18-01-2014، 23:18)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 23:17)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا اسکول کرده بودا عرفانBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinقال گذاشت رفت خخخخخ

عرفان هیچوقت اسکل نمیشه

شعار نده انقد جفت پا میام تو شکمتاااااBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
              ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 145

آگهی
یکی از دوستام زده تو کار پرورش کرم خاکی
حالا یکی بخواد ازش بخره چی باید بگه؟
سلام آقا، کرم داری؟؟؟؟

پسر خاستگاری کرد ودختر گفت :خونه داری؟ نه دختر :بی ام و داری؟ نه حقوق چقد میگیری؟ من حقوق ندارم دخترگفت برو گم شو و پسر رفت و باخود گفت حیف شد من ویلا داشتم ولی خونه نه من پورشه با یدونه بنز داشتم ولی بی ام و نداشتم اخه چطورحقوق بگیرم وقتی خودم مدیر شرکتم؟
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ★MoRpHeUsS★
(18-01-2014، 23:20)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 23:18)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 23:17)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان هیچوقت اسکل نمیشه

باشهBig Grin
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
باوو شمامیخواین این عرفان رو به زور زن بدین؟؟:||
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(18-01-2014، 23:21)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از دوستام زده تو کار پرورش کرم خاکی
حالا یکی بخواد ازش بخره چی باید بگه؟
سلام آقا، کرم داری؟؟؟؟

پسر خاستگاری کرد ودختر گفت :خونه داری؟ نه دختر :بی ام و داری؟ نه حقوق چقد میگیری؟ من حقوق ندارم دخترگفت برو گم شو و پسر رفت و باخود گفت حیف شد من ویلا داشتم ولی خونه نه من پورشه با یدونه بنز داشتم ولی بی ام و نداشتم اخه چطورحقوق بگیرم وقتی خودم مدیر شرکتم؟

هه هه هه

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، along boy
دوس دختر قبلیم واسه این که حرصمو دراره عکس شو با دوس پسرش فرستاده...
خعلی ناراحت شدم...
ولی...
یکم فک کردم فرسادم واسه باباش :-)
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ★MoRpHeUsS★ ، Actinium ، -м α є ∂ є- ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-01-2014، 23:23)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 23:20)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان هیچوقت اسکل نمیشه

باشهBig Grin

هه تو بابامن بشی چی میشه اوففففففففففففففBig Grin

کوف کردم:\
سلااااام
ملینا فرستادم
برو پ خ هاتو نگا کن
بابا یکم سپاس بدینConfused این همه جک گذاشتم
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، -м α є ∂ є-
(18-01-2014، 23:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوو شمامیخواین این عرفان رو به زور زن بدین؟؟:||

زندگیه دیگه :| البته مجازی پس زن گرفتن مهم نیست ولی اگه واقعی بود عمرا زن میگرفتم
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان