امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸

(06-06-2021، 11:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2021، 11:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید باورتون نشه ولی بحث اونو هم حتی من پیش نکشیدم..
ولی وقتی مطرح شد ، من مخالفت هم نکردم

به این میگن سیاستTelegh_08
شاید از یک بعد بشه بهش اینجوری نگاه کرد

ولی حقیقت اینکه من دیشب اینقدر بهم ریخته بودم که مغزم به هیچ جا نمیرسید
به علاوه اینکه من فکر میکنم این اتفاق برای خودش هم منفعت داره
براش خوبه یک مدت دور باشه از این فضا . چون آدمی بود که نمیتونست خودشو کنترل کنه و هی ادامه میداد.
اینجوری شاید یکم اروم بشه

(06-06-2021، 11:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2021، 11:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه جدا؟! چند سالته شقایق ؟؟؟

روانشناسی
اوهوم =)
بنده ۱۹ سال سن دارم شوما چن سال

عه ! من نمیدونستم ^^
دانشجویی ؟ چی میخونی ؟
من ۲۰ سالم تموم شد و رفتم تو ۲۱ cof
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
آگهی
(06-06-2021، 7:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 23:44)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
@"Alien"
خاله بازی میکنین؟^^ 49

یع سری خاله بازیای خاصه
ازونایی که اومدنش با خودته ولی رفتنش با خداست Telegh_01

(06-06-2021، 7:22)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفتTelegh_01

+ یه شب نبودیم باز دعوا ؟ :|

+ @شـــقآیــق
پیوی توضیحات ارائه بده :|

وادار کردن کاربرا به جاسوسی ؟
پنجا میگیرم به امیر نگم :v
مجبورین آخه واسه خودتون دردسر بتراشین .-.
 سپاس شده توسط Mohlek
(06-06-2021، 11:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2021، 11:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

براش خوبه یک مدت دور باشه از این فضا . چون آدمی بود که نمیتونست خودشو کنترل کنه و هی ادامه میداد.

اوهوم اینجوری شما بعدا هم دیگه آدم بَده نمیشین.

بهرحال گذشت. بقیه یاد بگیرن مواظب باشن به کسی که زورشون نمیرسه چیزی نگن.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(06-06-2021، 9:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2021، 5:24)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم برد من.  cof

خوش به حالت ._.

(06-06-2021، 0:51)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ چ کاری میشه با عضو بازی کرد هوم 33

هعییی سلامتی بچه پایینا :v

خیلی کارا...فقط اینجا نیششه گفت
فاصله اجتماعی رعایت میشه؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-06-2021، 11:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2021، 11:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم =)
بنده ۱۹ سال سن دارم شوما چن سال

عه ! من نمیدونستم ^^
دانشجویی ؟ چی میخونی ؟

ن پشت کنکورم دیگه امسال ایشالا دانشگا برم p336
البته شانس آوردم سال پیش نرفتم . من مجازی هیچی حالیم نمیشه Telegh_01
بِیبی فِیسی هستیاا میخوره مثلا تازه رفته باشی تو ۲۰ سال
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *VENUS*
(06-06-2021، 11:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدگاهتو نسبت به این قضیه دوست ندارم ):
ربطی به زور نداشت هیچ وقت. مسئله سر حق و ناحق گفتن بود .
نتیجه واقعا فرقی نداشت اگر من کاربر عادی بودم یا مدیر ناظم بودم
اینجا خبرا خیلی زود میرسه . بالاخره دیر یا زود مشخص میشد همه چی

(06-06-2021، 11:25)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ! من نمیدونستم ^^
دانشجویی ؟ چی میخونی ؟

وای ارهههه . دانشگاه اونم مجازی خیلیییی سخته. حداقل واسه من که خیلیییی سخت بود
تو این دو سال خیلی ضعیف شدم تو درسام و اصلا از خودم راضی نبودم

خواهررررر همش آرایش و فیلتره 4fvf
 سپاس شده توسط shghyegh
(06-06-2021، 11:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2021، 11:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم. فرقش این بود اگه عادی بودین من الان نمیتونستم باهاتون حرف بزنم. خط خطی میشدین ): ما هم که کلا دوس نداریم کسی خط خطی بشه پس همون بهتر که عادی نیستین.
چیزی به اسم حق که ما ندیدیم. فقط چنتا دوستی به دشمنی تبدیل شد. خیلیا ناراحو و غصه دار شدن. آخرشم هرکی حرف خودشو زد و چیزی تغییر نکرد. یعنی اگه کل این ماجراها هم اتفاق نمی افتاد هیچ فرقی با الان نداشت.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(06-06-2021، 11:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2021، 11:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم. فرقش این بود اگه عادی بودین من الان نمیتونستم باهاتون حرف بزنم. خط خطی میشدین ): ما هم که کلا دوس نداریم کسی خط خطی بشه پس همون بهتر که عادی نیستین.
چیزی به اسم حق که ما ندیدیم. فقط چنتا دوستی به دشمنی تبدیل شد. خیلیا ناراحو و غصه دار شدن. آخرشم هرکی حرف خودشو زد و چیزی تغییر نکرد. یعنی اگه کل این ماجراها هم اتفاق نمی افتاد هیچ فرقی با الان نداشت.
خب دیگه . مسئله همینه. چی شد که اینجوری شد ؟ چی شد که دوستیا به دشمنی تبدیل شد ؟ هوم؟ چی شد که خیلیا ناراحت شدن ؟
کی باعث اینا شد ؟
بعضی وقتا باید بین بد و بدتر انتخاب کنی
مثلا میدونی این کار عواقب بدی داره ، ولی اگه انجامش ندی ، عواقب بد تری خواهد داشت
تو کل مدت تلاشم این بود کار به اینجا نکشه.
ولی هی ادامه دادن.
چاره ی دیگه ای نبود واقعا
به هر حال هر چی بود گذشت
 سپاس شده توسط shghyegh

(06-06-2021، 11:25)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای ارهههه . دانشگاه اونم مجازی خیلیییی سخته. حداقل واسه من که خیلیییی سخت بود
تو این دو سال خیلی ضعیف شدم تو درسام و اصلا از خودم راضی نبودم

خواهررررر همش آرایش و فیلتره 4fvf

اره منم دوستم ک امسال رف دانشگاه همینو میگف .اون گرافیک میخونه مجبور شد نصف درسای عملیو این چیزا رو برنداره با اینکه خیلی لازمشون داشت
خیلی بده واقعا
الان فک کنم گفتن از اول مهر روال عادی میشه ایشالا همه اشکالارو جبران کنی ژوژووو
برا مام خیلی بد شد کلاس مجازی ، دبیرا واسه ی رفع اشکال پدر در میاوردن ، آزمونام ک مجازی اصن خیلی داغون

حالا مگه چقد میشه مهم اون تَه چهره و قالب اصلیه صورتته ک مشخصه ناهازه 31
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *VENUS*
(06-06-2021، 11:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2021، 11:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

عَه ناهار بلدی درست کنی؟ من فقط بلدم برنج بشورم 17 Smile

والا از شما چ پنهون من فارق التحصیلم اولینو آخرین امتحانم ۲۰ روز دیگس Telegh_02

عه جدا؟! چند سالته شقایق ؟؟؟

(06-06-2021، 11:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رشتت چیه بهار؟

روانشناسی

موفق v:

(06-06-2021، 11:25)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2021، 9:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت ._.

خیلی کارا...فقط اینجا نیششه گفت
فاصله اجتماعی رعایت میشه؟

اره بابا!
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان