امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه 312¤

(10-08-2017، 8:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 8:46)Àñťi ģàme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 8:00)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تكست منو پاك كردن  Telegh_24

سلام.
کدوم تکست؟ Telegh_25

سلام

اون تكست فدايي كه ديشب نوشتم تو گ.ا رو پاك كردن :/

تازه سانسورش هم كرده بودم بازم پاكيدن Telegh_39

وای من از دیشب گیج گیجم:|
من اونو جواب دادم و ارسال پاسخ رو زدمو رفتم وقتی برگشتم دیدم هیچی نیست!
فکر کردم توهم زدم...!Sad 

(10-08-2017، 8:26)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان این دختربچه چند روزه که مفقود شده هر کس اطلاعی داره با پلیس آگاهی تماس بگیره SadSadSadSad:-[
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/images-7-.jpeg

bi**h   : D
هزار بار پ.خ داده برو موهاتو کوتاه کن گفتم نمیکنم!
میلیون بار گفته برو موهاتو کوتاه کن گفتم کوتاه نمیکنم!
حالا رفتم آرایشگاه ؛ شخمی ترین مدل مو رو ورداشته داره میزنه! Angry 
من... (به دلیل وجود کلمات نامناسب امکان پخش نیست)...!
ملت به مو نیاز نععععععرن!!! 6
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mr. Potato Head
آگهی
(10-08-2017، 8:26)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان این دختربچه چند روزه که مفقود شده هر کس اطلاعی داره با پلیس آگاهی تماس بگیره SadSadSadSad:-[
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|
 سپاس شده توسط mT_pOoM_taaK ، _Lσѕт_
(10-08-2017، 9:45)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

خیلی هم عالی =)
زمانی که زمین می‌خوریم و شکست می‌خوریم مهم نیست، مهم این است که دوباره بلند شویم و از جای‌مان برخیزیم.
 سپاس شده توسط mT_pOoM_taaK ، -Demoniac-

13

سلام دوستان 21
 سپاس شده توسط mT_pOoM_taaK ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
سلااااااااااااااااام
(10-08-2017، 9:58)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااااااااااااام

سلام به روی ماهت به تو چشمون سیاهت Telegh_41

(10-08-2017، 9:58)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااااااااااااام

ابجی اسم اون رمانی که دیشب گفتی چی بود؟
اس ام اس
یا
یک اس ام اس
؟
(10-08-2017، 10:01)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااااااااااااام

سلام به روی ماهت به تو چشمون سیاهت Telegh_41

سلااااااااااااااااام

ابجی اسم اون رمانی که دیشب گفتی چی بود؟
اس ام اس
یا
یک اس ام اس
؟

Heart Heart
یک اسم ام اس
 سپاس شده توسط نیلوفر 2000
جایی برای رفتن نداشتیم ما را بسته بندی کردند بین چند تکه استخوان سخت که هر روز به مجسمه ای ماندگار فکر میکردم رنج و اندوه ما را تراشیده بود و هرچه سعی می کردم بیرون بزنم ترک های روی پوستم بیشتر می شد.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، ÆMÆշЇÑζ ، نیلوفر 2000 ، sama00 ، -Demoniac-
(10-08-2017، 10:58)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جایی برای رفتن نداشتیم ما را بسته بندی کردند بین چند تکه استخوان سخت که هر روز به مجسمه ای ماندگار فکر میکردم رنج و اندوه ما را تراشیده بود و هرچه سعی می کردم بیرون بزنم ترک های روی پوستم بیشتر می شد.

از طرف من به بچت بگو که شب شروع سوختن شمع بود يکي هميشه قرباني روشن شدن بود
بگو
از طرف من که لب و هر طرف من به نخ
وقت گفتن حق دوختن
درد من و هزار تا من ..
نه غرب نه حتي عرب
نه اه و اشک و طرب
نه دولت و سلطنت
نه خود وطن بود
اينا رو به بچت بگو ..
ازقول من که
زخم ماها جاش نبود
روي کمر داس موند
ضعف ما اواز نبود کوک غلط ساز بود ..
رشد واسه اون بود که هميشه اروم بود
به اندازه خار نبود اونجايي که ياس موند ..
درد مرگ پدر نبود مرد بي پدر بود
ضربه ي تبر نبود دست بي سپر بود
ميلاد که تار شد
عزا خبردارشد،
شهر پر غلام بود که رئيس جبار شد
به بچت بگو ..

#سورنا
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_ ، sama00
(10-08-2017، 11:22)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2017، 10:58)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از طرف من به بچت بگو که شب شروع سوختن شمع بود يکي هميشه قرباني روشن شدن بود
بگو
از طرف من که لب و هر طرف من به نخ
وقت گفتن حق دوختن
درد من و هزار تا من ..
نه غرب نه حتي عرب
نه اه و اشک و طرب
نه دولت و سلطنت
نه خود وطن بود
اينا رو به بچت بگو ..
ازقول من که
زخم ماها جاش نبود
روي کمر داس موند
ضعف ما اواز نبود کوک غلط ساز بود ..
رشد واسه اون بود که هميشه اروم بود
به اندازه خار نبود اونجايي که ياس موند ..
درد مرگ پدر نبود مرد بي پدر بود
ضربه ي تبر نبود دست بي سپر بود
ميلاد که تار شد
عزا خبردارشد،
شهر پر غلام بود که رئيس جبار شد
به بچت بگو ..

#سورنا

اینو گوش داده بودم
به بچت بگو
#عالی
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان