امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 "

(30-07-2014، 14:04)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 13:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 13:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 13:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 13:46)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرت  Big Grin
تو که سرعت نداری چرا میای مسابقه :|||||||| Smile

تو باختی ^_^

اول داشتم :|

بعد چون خیلی پیج وا کردم تو آپارات یهو اومد پایین :||

نشون دادم تکراری هاتو ^ــ^
2 تا پست تکراری هردو تاشو خودم زدم پس قبول بحساب میاد ^ـــــــ^

منم گفتم ^_^

تو دو تا از تاپیکاتو دو بار زدی ^_^

منم یه دونه تکراری .. ! (:

یه دونه میونه !

پس تو باختی ^________^ !

خب دیگه من تاپیک خودمو دوبار زدم ^ـــــــــ^
پس یکی بحساب میاد ^ـــ^
1-0 من بردم ^ــ^

تو تاپیک منو زدی ^ـــــ^
1کی چرا بحساب میاری ؟ ^ــــــــــــــــ^
آگهی
(30-07-2014، 14:08)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:05)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع مهنوزی خانوم @___@

جــآنم یگـآنه؟^_^

هیچی مگه برات مهمه؟ اصلا مگه تو منم می بینی؟

بــآز این شروع کرد ._.

(30-07-2014، 14:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:06)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصـن هرکی میخـاد تُ خـصوصی بـم بـگـه (: .. ×

V: .. !

منننننن:||
حوصله ندارم بیام پ خ-ــ-

وقتی میگــه حوصله نداره یعنی ندآره دیگه -_-

اِه-_-

._.

(30-07-2014، 14:04)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:03)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:00)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 145

I wanna leave this boring life .-.

Shut up >ــ<

You will do not do it ._.

You know that I can
I can't wait for these problems
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(30-07-2014، 14:08)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باش تو بردی !

هعی .. !

ناراحته ازم ..! cry girl

خدافس !

نه ._. ؟

هی هی v:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ✘v!☻lent girl✘
همه رفتن._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~Mahnaz~
کلآغ دم سیاه قآر قآرو سر کن مسافرم میآد شهرو خبر کن .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(30-07-2014، 14:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:08)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:05)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع مهنوزی خانوم @___@

جــآنم یگـآنه؟^_^

بــآز این شروع کرد ._.

(30-07-2014، 14:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:06)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله ندارم بیام پ خ-ــ-

اِه-_-

._.

عه؟ عجیبه@__@ شما ها باس عادت کرده باشید من بچه بازی می کنم من بدم من پرروم من کوچولو ام هنوز عادت نکردی؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
کـیـا عـکـس مـیخـان سپـاس کـنن ! :| .. V:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ☆★ super star★☆ ، ~KiAηA~
(30-07-2014، 14:15)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 14:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع مهنوزی خانوم @___@

جــآنم یگـآنه؟^_^

بــآز این شروع کرد ._.

حوصله ندارم بیام پ خ-ــ-

اِه-_-

._.

عه؟ عجیبه@__@ شما ها باس عادت کرده باشید من بچه بازی می کنم من بدم من پرروم من کوچولو ام هنوز عادت نکردی؟

نــ ـه ._.
-_-

اسپم ..!
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان