امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

میخوام دو صفه بهتون سپاس بدم :V

بشتابید .______.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، Mohammad 77
آگهی
(05-07-2014، 14:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:07)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا که جلو در اومديم بريم ناهارو با عروس خانوم بخوريم V:
دارم نیمرو میخورمـ .___.

(05-07-2014، 14:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیگاری-_-
خمار -_-

با گوجس ؟ ._.
املته ؟ ._.
قارچ دارع ؟ ._.
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence
(05-07-2014، 14:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:12)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطي يکم غذا نگه دار ._.

جماعت گرسنن ._____.

:>

برای تمــــــام رنـج هایـی که می بری صــبــــر کن

صبـــــــــــر اوج احترام به حکمت های خداست...

._____.

حرف خودته آ .. خفه ._.

بابا سريع بگيم الان همرو ميخوره ._.

فاطی ی لقهمه هم ب این بده گناه داره ماه رمضونه ادم باس ب همه کمک کنه (..*)
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(05-07-2014، 14:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

( تینا انقدر با خودت حال نکن ...... |: )

جـووووووووووووووووون :>>

بجز این کپی پیست هـا چیز دیگه هم بلدی ؟ :>

ممد گل و شیرینی رو گرفتی ؟ -_-

در کار خير حاجت هيچ استخاره ايي نيست ._.

صبر کن

تو باغچشون گل دارن Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl ، Dead Silence
(05-07-2014، 14:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با گوجس ؟ ._.
املته ؟ ._.
قارچ دارع ؟ ._.
روغن..تخم مرغ..نمک..فلفل .___.
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Dead Silence ، Mohammad 77
(05-07-2014، 14:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدی ؟ سارا خانوم .. ! -____-

الان بده ._.

وختی شوورم اومد بده اصن -__-

دیدم چجوری لال شده بودی -____-*

من حرف بزنم به شوهرت جمع کردنش پاي خودتا ._.باشع v:

شوهرم بم اعتماد داره -___-

کلمه (لب) رو ببينه اعتمادشو بهت نشون ميده ._. V:

اون لُپ بود ... فاطی و تینا و مرضی هم شاهدن >_<

(05-07-2014، 14:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا مگه من روزه میگیرم ؟ :|

فاطی هم مث خودم-_-

من دیه حرفی ندارم (..*)

علي هم شاهد من
لينک هم داره ._.*
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl
ممد واس تو نمیریم خواستگاری ک انقد شادی :| -_-

ممدُ اصن نمیبریم -_-

سارا ی پسر پیدا کن ک بامون بیاد -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl ، Mohammad 77
(05-07-2014، 14:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ی لقهمه هم ب این بده گناه داره ماه رمضونه ادم باس ب همه کمک کنه (..*)
تموم شد ._.

(05-07-2014، 14:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو باغچشون گل دارن Big Grin
خودم گل هستم -_-*

تازه آواتارمو نیگا رو سرمم گل دارم .-.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Magical Girl ، Mohammad 77
(05-07-2014، 14:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با گوجس ؟ ._.
املته ؟ ._.
قارچ دارع ؟ ._.

بچه ها بيايد امتحاني .__.

تابه رو بده ._.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-07-2014، 14:19)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حرف بزنم به شوهرت جمع کردنش پاي خودتا ._.باشع v:

شوهرم بم اعتماد داره -___-

کلمه (لب) رو ببينه اعتمادشو بهت نشون ميده ._. V:

اون لُپ بود ... فاطی و تینا و مرضی هم شاهدن >_<

(05-07-2014، 14:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا مگه من روزه میگیرم ؟ :|

فاطی هم مث خودم-_-

من دیه حرفی ندارم (..*)

علي هم شاهد من
لينک هم داره ._.*

منم میتونم برم تو ارسالام .. اون پستمو پیدا کنم و لینک بدم :|||||||||

چقد کار سختی ! -_________

تینا صادق بیاد؟ (..*)

(05-07-2014، 14:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 14:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با گوجس ؟ ._.
املته ؟ ._.
قارچ دارع ؟ ._.

بچه ها بيايد امتحاني .__.

تابه رو بده ._.

میخوای نیمرو درس کنی؟ 0_0
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان