امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 19:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 19:04)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بره تو پروفآیله من بهم بگه عکسه امضآم باز میشه ؟!
آره-_-

اوه ...!
تنک یو سو مآچ !..
لطف کردی شوهر آیسان (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 145
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، ساحل75
آگهی
(30-06-2014، 19:04)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

باز می شه
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Thyme ، ساحل75
(30-06-2014، 19:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"آره "

میسی دوست جون(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ساحل75
(30-06-2014، 19:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

KᏙ¥றᏙƝ
amir303

عقده ای هـا . بزور میگن رمز انجمنو بدید وگرنه ==> هکـ . فک کردن کین ؟ عقده ای ها . روانی ان والا . >__<

O.o

چی شده؟!
جریــآن چیـه؟!

cry girl

آره. Sleepy
 سپاس شده توسط Thyme ، ساحل75
(30-06-2014، 19:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

KᏙ¥றᏙƝ
amir303

عقده ای هـا . بزور میگن رمز انجمنو بدید وگرنه ==> هکـ . فک کردن کین ؟ عقده ای ها . روانی ان والا . >__<

این دو هستند کنه و بسیار پررو Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ساحل75
اوه اذان ...
بای :|
Unknown
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
کی میدونه شاید شیطان Heart حوا بوده که به ادم سجده نکردHuhAngel
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 145.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شاید بعضی وقتا باید واسه خدا Heart  هم مثل این کودک دلسوزی کرد،فقط به فکر خودت نباش!!!!!!!
(30-06-2014، 18:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

ما دوست داریم اینجوری میگیم!

برامون ارزش داری!

ما عاشقتیم!

پس فک خودت نیسی ..

فکر ما باش!

مواظب خودت باش!

خدافس همگی
مشکل همین جاس .. که من واس شما مهممـ !

من بی ارزش تر از اون چیزی امـ که بخواید بهمـ اهمیت بدید .____.

بیخی .. خوبمـ Smile !

تمـومـ !!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(30-06-2014، 19:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

ما دوست داریم اینجوری میگیم!

برامون ارزش داری!

ما عاشقتیم!

پس فک خودت نیسی ..

فکر ما باش!

مواظب خودت باش!

خدافس همگی
مشکل همین جاس .. که من واس شما مهممـ !

من بی ارزش تر از اون چیزی امـ که بخواید بهمـ اهمیت بدید .____.

بیخی .. خوبمـ Smile !

تمـومـ !!

دوروخ کــه نمیگــــی؟!

آرع...تو وآسه مـآ مهمــی چون مآ دوستآتیم... ♥
نـع!تو بی ارزش نیستــــــی...تو برآ من مثه وآندآیرکشـن وآس خودتــی.

خوبــی پس؟!خدآرو شکـــر.Angel
بامیههههه .____.

میخوام همشو با قوطی شیرینی بخورم واییی خداااا ._______.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان