امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

آهنگ 1روفایلم را خیلی خیلی دو میدارم ^ـ^ ...
تازه یاد گرفتم بزارم \: .. !!!
آگهی
(12-06-2014، 15:22)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونوخ اگر ی دختره بره 2تا2تا شوهر کنه چی؟|:

باس سنگسار بشه ! Dodgy

بله بله(*:

ممنون-_-

با سپاس فراوان-_-

چقد پرداخت کنم؟/:
 سپاس شده توسط Wanton ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~! ، Ƒαкє ѕмιƖє
(12-06-2014، 15:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام سیب کوچولو(:

با منی؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(12-06-2014، 15:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من فقط ب ایمان محسن و دیرکشن گرل واین پسره ک هی مسخرم میکنه سپاس میدم
فک کنم اسمش پسالتمه
دایرکشنـر
(: !

(12-06-2014، 15:22)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باس سنگسار بشه ! Dodgy
اوه :| بیاید منو سنگسار کنید T_T :|
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Wanton ، Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє

باس سنگسار بشه ! Dodgy
حجت الاسلام والمسلمین ایمان

مسئول دفتر ثبت ازدواج فلش خور (((((:
 سپاس شده توسط Wanton ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
بای:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Wanton ، Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(12-06-2014، 15:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:20)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم )؛(
سلآم ^_^

( : چـطوری ؟
خوفم ^_^
یو چطوری ؟^_^
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

باس سنگسار بشه ! Dodgy

پس پسری هم ک دوتا دوتا زن میگیره هم باس سنگسار شه !!

من اعتراض دارم تو داری برای پسرا تبعیض قائل میشی !!>.<
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 145
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Wanton ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(12-06-2014، 15:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ 1روفایلم را خیلی خیلی دو میدارم ^ـ^ ...
تازه یاد گرفتم بزارم \: .. !!!

دو داری؟:|
من اهنگ خیلی دو دارم:|
والا
آره کیا((:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان