امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(19-10-2014، 19:00)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:59)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:57)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:56)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامم (:

میتونم بیام توو؟..
واستا ناموس نشسته نیا هنوز
اووووف عجله کن دیه زیـــــر پـام علف سبز شــد|:!..
حالا میتونی بیای

گل فرش رو نگاه کن برو یه گوشه بشین

(19-10-2014، 19:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:57)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:56)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامم (:

میتونم بیام توو؟..

(19-10-2014، 18:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:55)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم نیس گوشه!

دادا تمومش کن لدفن!
چیو تموم کنم داشی؟

دور و بر دوس دختر من نپلک!
اینو دارم خیلی منطقی ازت درخواست میکنم دادا
نزار حرمت بشکنم
حد بدون..
من غلط کنم اینکارو کنم داشی
خ امیدوارم این اخرین بار باشه که میبینم داری با ایسان حرف میزنی..یا بش تیکه میندازی!
خودش خوب میدونه چقدر سگم!
اگه جوابت رو نداد ناراحت نشو..من نمیزارم با هرکسی بحرفه
عرض دیگه ای ندارم..
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
سـلـآم ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 144
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(19-10-2014، 19:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزار حرمت بشکنم
حد بدون..

/*[^_^]*\

*._.*
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 144
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آسمون چالوس دلش گرفته بدجور! داره بدجور گریه میکنه
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ღ℘☂η♪☡ღ
(19-10-2014، 19:05)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم ^_^

-_- دخــتر گلمــ .. !!

مــن چــن بــار بگمــ بــ هــرکسی سپـاس نــدِ >ـ<

.. |:

خــوبی ؟! (:
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
به نظرتون امسال تهران برف میباره?:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα
(19-10-2014، 19:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:00)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:59)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامم (:

میتونم بیام توو؟..
حالا میتونی بیای

سلامم (:

میتونم بیام توو؟..

(19-10-2014، 18:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا تمومش کن لدفن!
چیو تموم کنم داشی؟

نزار حرمت بشکنم
حد بدون..
من غلط کنم اینکارو کنم داشی
خ امیدوارم این اخرین بار باشه که میبینم داری با ایسان حرف میزنی..یا بش تیکه میندازی!
خودش خوب میدونه چقدر سگم!
اگه جوابت رو نداد ناراحت نشو..من نمیزارم با هرکسی بحرفه
عرض دیگه ای ندارم..
دادا چند سالته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(19-10-2014، 19:03)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:00)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــن درس یــ ذرـه .. خیلی چــیزای مخــتلـفــ دارـه .. (..*)

... ||||:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(19-10-2014، 19:02)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا میتونی بیای

اون وخ جنابالی چیکار مکنیددد؟؟
من میرم تو اتاق خوابم

بذار زنا راحت باشن
پس مـَنـم میــــآم پـیـشــِت (:
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 144
(19-10-2014، 19:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرتون امسال تهران برف میباره?:|

آره برف میاد .. ندیدی چجوری دوبار بارون اومد ؟ .__.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 144
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(19-10-2014، 19:08)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:03)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:00)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــن درس یــ ذرـه .. خیلی چــیزای مخــتلـفــ دارـه .. (..*)

... ||||:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(19-10-2014، 19:02)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا میتونی بیای

اون وخ جنابالی چیکار مکنیددد؟؟
من میرم تو اتاق خوابم

بذار زنا راحت باشن
پس مـَنـم میــــآم پـیـشــِت (:
نهههههههههههههههه برو اونور

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان