امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 19:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:58)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزدیکه اذآنه!
روزه هاتون قبول دوستان!
این چی میگه-_-؟

کی روزه اس:|؟

هممون ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(30-06-2014، 19:00)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 19:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:58)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزدیکه اذآنه!
روزه هاتون قبول دوستان!
این چی میگه-_-؟

من نیستم چون هنو تو سنش نیستم
من نیستم چون تو سنش هستم:|...

چی گفتم...:|

من سحری نمیتونم پاشم...-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ~Mahnaz~
(30-06-2014، 18:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه شاید نخوای ب کسی بگی اصن !

باشه .. اینطوری راحت تری ؟

فقط نریز تو خودت ... آبجی جون ... بریزی تُ خودت نابود میشی ...

اوضاع خیلی وقته اونطوری ک میخواییم پیش نمییره ... تعجبی نداره ... مخصوصا واس من ..

دُرُس میشه ♥

فعلا رفقا Heart

خدآفـض گلـــم. ♥

(30-06-2014، 18:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

ما دوست داریم اینجوری میگیم!

برامون ارزش داری!

ما عاشقتیم!

پس فک خودت نیسی ..

فکر ما باش!

مواظب خودت باش!

خدافس همگی

(.. )* خدآفس عزیزم.

(30-06-2014، 18:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 18:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پستــی گذآشتمــو ببیـــن: ^ـ^*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=128742&pid=2098133#pid2098133
ممنونمـ ازت .. دوستمـ (:

^ـ^*

چه عجـــــــــــــب
جوآب دآدیـــــــــــــــــــ
جون مهـــی بگـو چیـــه؟!

(30-06-2014، 18:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 17:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upir.ir/1393.2/tumblr-lyiq6g8wVE1qcvo8lo1-500-large.jpg

بــه ترتیب از چــپ: -__-

کیـآ

مــن

مرضــی

فـآطی

نیکــی

^ـ^*

عـآشخ ایـن چـآرتآ دوستآمم.♥
تحریک کننده -_-

((((((((((:

شمــآ صلوآت بفرســت!
-_-

پسر تو گ.آ است....

لطفا حجاب خود را حفظ نمایید -_-...

شمـــآ نگـآه نـــکن!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs

نزدیکه اذآنه!
روزه هاتون قبول دوستان!
این چی میگه-_-؟

من روزم!
از سنت خجالت بکش! :|
من ب این کوچولویی روزه گرفتم اون وخ تو به این گندگی روزه نگرفتی:|
راسی تو چن سالته¿¡ :v
=))
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡
(30-06-2014، 19:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزدیکه اذآنه!
روزه هاتون قبول دوستان!
این چی میگه-_-؟

هممون ..
-_-

ماشالله...

(30-06-2014، 19:02)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزدیکه اذآنه!
روزه هاتون قبول دوستان!
این چی میگه-_-؟

من روزم!
از سنت خجالت بکش! :|
من ب این کوچولویی روزه گرفتم اون وخ تو به این گندگی روزه نگرفتی:|
راسی تو چن سالته¿¡ :v
=))
یکم از خدا کوچیکتر:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ
یکی بره تو پروفآیله من بهم بگه عکسه امضآم باز میشه ؟!
cry girl
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 144
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
(30-06-2014، 19:04)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Thyme
(30-06-2014، 19:04)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"آره "
 سپاس شده توسط Thyme
خدافس >_<
خیلی گشنمه >_<

از این به بعد به رضآ میگیم:عمو رضآ =))
:|
شایدم دایی بزرکه! =))
خدافس
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
KᏙ¥றᏙƝ
amir303

عقده ای هـا . بزور میگن رمز انجمنو بدید وگرنه ==> هکـ . فک کردن کین ؟ عقده ای ها . روانی ان والا . >__<
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان