امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

مهر اور ^_-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 143
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(22-01-2014، 16:59)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:55)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:53)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:51)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ ن پ مرد زن ديگه

من زنت بشم؟! |:

(22-01-2014، 16:52)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:51)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـدیه؟! |:

(: زن!؟
ارع هدیع..
ایســان منو نشنــآختی؟؟؟...0_0

چراع شناختمت ^_^ !! خوبی!؟ (:

ارواح عمت:|
نشنــاختی جــآن هدیــع:|...
حالاع خوبــی؟؟(:
(っ˘ڡ˘ς)

|: شناختم به خدا |: ♥اهورا♥ مگه نیستی؟! |:

خوبم ^_^
اوریـــن┏(^0^)┛┗(^0^)┓
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ترش وملس
(22-01-2014، 16:57)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:53)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:48)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:46)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 تا عشق دارم .. یکیش رونالدو ، کاکا ، لمپارد ، گرت بیل ، داوید ویا !Heart

آی لاو دِم :| نات یو ! جاست می >__<
اصنشم!cry girl
جاست می>>>>_______<<<<
cry girl
تارا اینُ دواش کن!):
گریه کن ^___^

چی گفتی تارا بزی ؟ رونالدو ماله منه فقد پس شات اپ دیگه !

(22-01-2014، 16:53)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:48)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:46)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 تا عشق دارم .. یکیش رونالدو ، کاکا ، لمپارد ، گرت بیل ، داوید ویا !Heart

آی لاو دِم :| نات یو ! جاست می >__<
اصنشم!cry girl
جاست می>>>>_______<<<<
cry girl
تارا اینُ دواش کن!):

رونــالدو مــاله مــنه کــه((:
تاراO.o
نع!cry girl
من فک میکردم فقط من عاشقشم|:
نـــــهـcry girl

شــما دوتــا بــرید ســیب بــخرید (((: (چــه ربــطی داش؟؟!|: )
رونــالدو مـاله مــنه0_o
(22-01-2014، 16:54)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:52)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن ميخوام-ـــــــــــــــــــ-
من میشم^_^!!!!!!

مامان برو دسه گل بخر
بــا پــوله عــمت؟؟|:
(22-01-2014، 16:54)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون هزار تا دوس دختر داری>_<
برو بمیر>_<
خخخخ(((:
با پول من
خنده هم نداشت واقعیته
 سپاس شده توسط T A R A ، MONA-GH ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-01-2014، 16:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز دیگه ! ؟
چای قهوه قلیون نمیخوای ! ؟ Big Grin

یـــوهــاهــآ هـــآ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.beytoote.com/images/stories/economic/hhe295.jpg

پشیمون شدم ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگـع رآه بـرگــشـتی نیس:vil:

خدآ یا کمک ! Big Grin دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــوه ی پیغمبر هم خون آشـآم میشه دیگه نع؟؟؟

احـمد تو الــان دیه یه خـون آشامی(:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، MONA-GH ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ترش وملس
بچه ها من يادم رفته بتون سپاس بده ايش
 سپاس شده توسط ترش وملس ، T A R A
برید گم شدید بابا ! Big Grin
من دوس دخترم کجا بود !
من در حسرت یه دونه دوس دخترم !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، HeDyE~×~ ، MONA-GH ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ترش وملس
(22-01-2014، 16:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خاک به سرم |: فاطمه خون آشام شـده!؟ o_O

فاطی خخخ دیروز عکس آواتارمو گذاشته بودم باربارا بعدش یه پسره اومده بود میگفت خانوم خودتی؟! ^_^ منم گفتم ارع خشگلم!؟

گفت بسیار برازنده ای |: مرتیکه سنش اندازه بابا بزرگم بود میگه شماره بدم >__<

اسکل |: هرچی آواتار میزارم میاد میگه خودتی |:

فـیـلم خون آشـآمی میبینم جوی میشم بقیه رو گـآز میگیرم

خخخخخخ ای خــدا واقعا؟؟؟؟
چقدر این پسرا اسکلن^___^
باور کن ^_^

یه پسره هس اسمش امیره |: اعتماد به نفس داره |: اعتماد به سقف بهتره |:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، HeDyE~×~ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، T A R A
اهم اهم..^_^
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ترش وملس ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، HeDyE~×~
من 700 مگابايت دارم هوف Angel
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 17:00)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهر اور  ^_-
بعلع شوهرم-_^
 سپاس شده توسط MONA-GH ، HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان