امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(15-08-2021، 21:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه الکی که موزالیک نشدیم که

دمت گرم که همرو به یه اندازه دوس داری پلنگ

ولی قدرمو نمیدونن):

(15-08-2021، 21:11)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیذاری که تو اصن انگیزه منو واسه بازی کردن از بین بردی

من ک گفتم باورت کردم و آرزو موفقیت کردم چرا آخه): 
چه کاری کردی که قدرتو بدونن ؟

(15-08-2021، 22:17)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick" نتیجه این دیجی فرم رو بده ببینم چخبره

داوش بمولا میگه باید پول بدی تا نتیجه رو ببینیم Telegh_01
610 ریال از کجا بیارم ؟ ):

آخرین باری که دیدم از وحید 13 تا جلو تر بودی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، شـــقآیــق
آگهی
(15-08-2021، 22:02)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوریه میتونین بگین بیاین تو ناشناس من یچی بنویسین ولی نمیتونیم لینکشو بذاریم. قوانین دو گانه برای افراد خاص؟؟

@*VENUS* پاسخگو باش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-08-2021، 22:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:13)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه یه کادر کادر یه طرفش کرو شده با اسکیو مورب شده و یه کادر زرد بغلش
اما اون کادر زیاد جالب نیست
کادر زردو میگی ؟
ادیتش کنم ینی ؟

اره از کادر زرد هیچ استفاده ای نمیشه کرد
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(15-08-2021، 22:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:57)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااااااااااااا4fvfچیشدددددد4fvf
دلت خواست بهار خانوممم؟؟14k25r30

.-.

نهههههههههههه. اصلاااااااا .-.
ارههههههه معلومه.------.
بروووو مارو سیاه نکن.-----.

View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

اینم براش بفرسTelegh_01
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS*
(15-08-2021، 22:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی قدرمو نمیدونن):

من ک گفتم باورت کردم و آرزو موفقیت کردم چرا آخه): 

(15-08-2021، 22:17)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick" نتیجه این دیجی فرم رو بده ببینم چخبره

داوش بمولا میگه باید پول بدی تا نتیجه رو ببینیم  Telegh_01

ینی هروقت بخای ببینی باید پول بدی؟

13 تا؟ فلشخور همش 13تا کاربر نداره رو هم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
اووووم چ جالب
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek
(15-08-2021، 22:18)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کادر زردو میگی ؟
ادیتش کنم ینی ؟

اره از کادر زرد هیچ استفاده ای نمیشه کرد

https://s4.uupload.ir/files/untitled-1_wwc3.png

این شکلی ؟

البته رنگ نوشته ها رو یه گرادینت میزنیم یا بک گراندو گرادینت میکنیم متناسب با رنگ مقام
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-08-2021، 22:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووم چ جالب

میبینی کارهای دوستتو؟ اره معلومه که میبینی مثل من که کور و کر نیستی
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(15-08-2021، 22:19)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.

نهههههههههههه. اصلاااااااا .-.
ارههههههه معلومه.------.
بروووو مارو سیاه نکن.-----.

View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

اینم براش بفرسTelegh_01

عه عه عه برو خانوم برووو اینجا واسه ما شایعه درست نکن Telegh_01

فقط ممد .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-08-2021، 22:20)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داوش بمولا میگه باید پول بدی تا نتیجه رو ببینیم  Telegh_01

ینی هروقت بخای ببینی باید پول بدی؟

13 تا؟ فلشخور همش 13تا کاربر نداره رو هم
نه میگه کلا 610 تومن بده تا بزاریم ببینی نتیجرو

باو 31 نفر شرکت کردن
ناموصا چقد کاربر داریم ؟ :|
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان