امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

(12-01-2014، 10:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:40)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خدا:|
اقا خجالت دارع:|
شرم کنید حیا کنید:|
نچ نچ نچ
قرآن دارم روژی*^_^*
کتبی و شفاهی:/

بیا پیش من کلاس خصوصی!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بهت بوس میدم!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

چون قرآن بلد نیستم!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

شکیلا!!!!!HeartHeartHeartHeartHeart
خخخخخخخخخخخخخخخخ

اونوخ تو نمازم میخونی؟؟
0.0
آگهی
(12-01-2014، 10:42)shawkila نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــBig GrinــــــــــــــــــــــــــــــــBig Grinــــــــــام
سلام خوبی؟ امروز امتحان چی داشتین؟ خوب کردِی؟Big Grin

چـہ پـــــر جـــــرأت و مغـــرور مـے شــوב בر بـرابــرت  ڪســـے ڪـہ مـــے ؋همــــــב    از تــــــــہ בل בوسـتــــش בارے .... ! گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 141
 سپاس شده توسط armin van buuren
الان چه اهنگی دارید می گوشید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که هایده 
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 141
 سپاس شده توسط آسمان سیاه... ، Mohammad 77
(12-01-2014، 10:43)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:40)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نچ نچ
قرآن دارم روژی*^_^*

بیا پیش من کلاس خصوصی!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خخخخخخخخخخخخخخخخ

اونوخ تو نمازم میخونی؟؟
0.0

بلد نیستم!
یعنی یادم رفت!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(12-01-2014، 10:44)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که هایده 
من اصن نمیگوشم الانTongue

چـہ پـــــر جـــــرأت و مغـــرور مـے شــوב בر بـرابــرت  ڪســـے ڪـہ مـــے ؋همــــــב    از تــــــــہ בل בوسـتــــش בارے .... ! گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 141
(12-01-2014، 10:43)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امروز دهن یه عوضیواسفالت میکنم Angry
کارگر به اندازه کافی برای اسفالت کردنش داری 
(12-01-2014، 10:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:43)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نچ نچ
قرآن دارم روژی*^_^*

خخخخخخخخخخخخخخخخ

اونوخ تو نمازم میخونی؟؟
0.0

بلد نیستم!

انگل اجتماع:|
کی نبرد با شیاطین 7 رو خونده؟ ص اولش؟:|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
هوووووووووووفUndecided

(12-01-2014، 10:44)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که هایده 

تو ای بال و پر من
رفیق سفر من
میمیرم اگه سایت نباشه رو سر من
تو ای خود خود عشق
که بی تو نفسم نیست
کجا تو خونه داری که هرجا میرسم نیست

اهل کدوم دیاری
کجا تو خونه داری
که قبله گاهم اونجاست
هر جا که پا میزاری

درود دوستان -ـــــــ-
 سپاس شده توسط armin van buuren
(12-01-2014، 10:45)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 10:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نچ نچ
قرآن دارم روژی*^_^*

خخخخخخخخخخخخخخخخ

اونوخ تو نمازم میخونی؟؟
0.0

بلد نیستم!

انگل اجتماع:|
کی نبرد با شیاطین 7 رو خونده؟ ص اولش؟:|

نع!

من فقط احکام بلدم!Big GrinBig GrinBig Grin

سلام ممد!

من دارم آهنگ دلتنگی از سام بیگی!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان