امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(16-11-2013، 19:36)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:25)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:21)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش سلام خوبی؟  
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فاطی خوبی؟؟؟
شما؟:297:

(16-11-2013، 19:21)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:18)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:13)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من من
مگه سر کلاسی که می خوای جواب بدی می گی من من؟

زندگی سراسرش کلاس درسه.
بلی بلی

من؟؟؟(:
اوشکولیتسه با دوبنده صورتی :|
ننه فرانکی :|
مهسا ام دیه :|
الان میگه کودوم مهسا :|
تو همون هستی که یه مدت خر شده بودی؟
آگهی
(16-11-2013، 19:33)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظHeart

فاطی خره :|
جواب منو هم نداد -__-
خدافص :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 141
(16-11-2013، 19:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:34)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:24)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم فاطی تو خوبی ؟ (:

مهسا مگ بچه ام بات قر کنم ؟ :|

اخه جوابمون میدادی چن وقت :|

من الان یادم نمیاد کی هسم :|

عرفان سپاس دهنده شده :/

سرعته نته گوشیم بالات الآن و یه ترفنده جدید یاد گرفتم.
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET
(16-11-2013، 19:38)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:36)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:25)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:21)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش سلام خوبی؟  
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فاطی خوبی؟؟؟
شما؟:297:

(16-11-2013، 19:21)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2013، 19:18)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه سر کلاسی که می خوای جواب بدی می گی من من؟

زندگی سراسرش کلاس درسه.
بلی بلی

من؟؟؟(:
اوشکولیتسه با دوبنده صورتی :|
ننه فرانکی :|
مهسا ام دیه :|
الان میگه کودوم مهسا :|
تو همون هستی که یه مدت خر شده بودی؟

دیوق میگی :|
خودمم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: فرید فرید یکی داره تبلیغ می کنه با پ خ

پ.خ کن نام کاربریشو. (شرط می بندم باز یکی از بچه های پاسرگاد هست! من موندم با چه امیدی اینا تبلیغ میکنن)

نقل قول: در تو پیدا رایت دانایی و دانشوری -_-
باشه. زور نزن
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، ERF@N
(16-11-2013، 19:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: در تو پیدا فر ما فرهنگ ما آیین ما -_-

ها؟ دختره ی شومپت.
به تو رفتم ددی -_-

(16-11-2013، 19:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشی dead spase 1 رو بازی نکرده ؟ >_<

اوهو >_<
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
هههه :|
الان باکی بحرفم؟؟:|
خورزوخان هوووووو :|
کوجایی بچوک؟؟ :|
نه فرید مال پاسارگاد نیس
سلآم
رُزی
آقآعرفآن
فرید
 سپاس شده توسط Mason ، ERF@N ، FARID.SHOMPET ، ★BlAcK EvIl★
(16-11-2013، 19:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: در تو پیدا رایت دانایی و دانشوری -_-
باشه. زور نزن
:| 

یووهو × -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان