27-09-2020، 23:41
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-09-2020، 23:42، توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ.)
(27-09-2020، 23:40)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-09-2020، 23:38)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کاش آزادی بود...
(27-09-2020، 23:34)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امیدوارم به این نتیجه برسی که تو زندگی هیچ کشوزی ن*ریدن :|
لنتی چرا اخه ایران این همه کشور چرا ایران؟!
فقط دردش کمتر بیشتره
واسه ما حالا یا اختلاف صدره
فک کنم رویای خوانندگی رو باید با خودم به دفن ببرم/=
صداشو داری ؟ استعدادشو ؟
اگه فقط رویا نی نمیبری مطمئن باش اگه واسش تلاش کنی
(27-09-2020، 23:40)LIGHT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه
(27-09-2020، 23:38)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-09-2020، 23:34)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امیدوارم به این نتیجه برسی که تو زندگی هیچ کشوزی ن*ریدن :|
لنتی چرا اخه ایران این همه کشور چرا ایران؟!
فقط دردش کمتر بیشتره
واسه ما حالا یا اختلاف صدره
(27-09-2020، 23:36)LIGHT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه قسمت بزرگه واسه منم ..
(27-09-2020، 23:35)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره ولی شاید خندت بگیره
(27-09-2020، 23:34)LIGHT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دغدغه هیچی رو نداشتیم
بزرگترین دغدمون گذاشتن اولین کامنت تو تاپیک گفتگوی آزاد بود
دعوا بود سرش اصن (((":
نویسنده شدن و ...
بیشترین خاطرات زندگیمو اینجا دارم
خنده و شوخی و کلی حرف زدن با بچه ها
هنوزم دوستای خوبی دارم از اینجا و داشتم واقعا
دیگه هیچوقت برنمیگرده
ولی خیلی خوب بود اصن ذوق اومدن به انجمن عالی بود