امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 4.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【86】

(06-03-2014، 14:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 13:59)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايسان با خودتم قهري ا=

خـدا از دهنت بشنوه |: .. یکی دهنه اینو طلـا بگیره .. {:

(06-03-2014، 14:00)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 13:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی؟! |: سلـآم دوسی ^_^
آیسی ^__^
سلام خره ^_^

کوجا بودی عبضی!؟ |:

محل نمیدادی!؟ -_- ..
خواب زمستونی بودم -_-

:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
تستينگ
گــفـتگـوے آزاد 【86】 140
هومممممم |: .. !!

عجب ..

(06-03-2014، 14:04)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب زمستونی بودم -_-

|: .. ؟!

خرس من خوبی؟! {:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【86】 140
 سپاس شده توسط Mason
راستی من احمد سعیدی رو تو شیراز دیدم آیسی ^_^توی خیابون داریوش مرکز تجاری شهر ^_^
خواننده مورد علاقمه Heart__Heart
انگاری از اول قسمتم همین بود
که دل و سپردم به تو خیلی زود Heart_Heart[/align]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
هعييييييييييييي مرد
اي خونه دارو بچه دار
اي ادمااااااااااااااااااااااا
اي arian gitarist، DJ✘ Mona، ERF@N، Shawty Girl، SomeOne ×2 کاربر پنهان
من ميخوام نسخه بزنمممممممممممم
تور خدا خداخدخاخدخدخاخ
گــفـتگـوے آزاد 【86】 140
 سپاس شده توسط arian gitarist
(06-03-2014، 14:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومممممم |: .. !!

عجب ..

(06-03-2014، 14:04)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب زمستونی بودم -_-

|: .. ؟!

خرس من خوبی؟! {:

اره راسوی بوگندوی من ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-03-2014، 14:09)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی من احمد سعیدی رو تو شیراز دیدم آیسی ^_^توی خیابون داریوش مرکز تجاری شهر ^_^
خواننده مورد علاقمهHeart__Heart
[rtl]انگاری از اول قسمتم همین بود[/rtl]
که دل و سپردم به تو خیلی زود Heart_Heart

وایییی ^_^ منم عاشقشم ..

خوش به حالت رزی {: .. وییییی

من بودم بغلش میکردم |: ..

هوممم عاشقشم !! ^_^

(06-03-2014، 14:10)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره راسوی بوگندوی من ^_^

^_^ قربونت هشت پا جونم |:
 سپاس شده توسط Mason
(06-03-2014، 14:13)arian gitarist نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انصافا خیلی خوشگله

گــفـتگـوے آزاد 【86】 140

هوممم خیلی ^_^ ..

آرین ؟! /: ..
 سپاس شده توسط arian gitarist
(06-03-2014، 14:13)arian gitarist نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انصافا خیلی خوشگله

گــفـتگـوے آزاد 【86】 140
no لايك
سليقت تو حلق اسي ا=
گــفـتگـوے آزاد 【86】 140
(06-03-2014، 14:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 14:09)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواننده مورد علاقمهHeart__Heart
[rtl]انگاری از اول قسمتم همین بود[/rtl]

که دل و سپردم به تو خیلی زود Heart_Heart

وایییی ^_^ منم عاشقشم ..

خوش به حالت رزی {: .. وییییی

من بودم بغلش میکردم |: ..

هوممم عاشقشم !! ^_^

(06-03-2014، 14:10)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره راسوی بوگندوی من ^_^

^_^ قربونت هشت پا جونم |:
غلط کردی مال خودمه :| 

فعلا که خارجه اگه ورگرده -_-

فدات شم دلم برات تنگ بود سمندر آبی^_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان