امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

(30-03-2021، 19:52)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2021، 19:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه ک!
خوش بحالت لاناتی :|
پ ن پ گفتم تف تو صورتت ._.

:|
چطو؟
ارمین
پوکر فیسیت عرررر D:
خوشی!
ها بنا...عه بفرما!
آگهی
(30-03-2021، 19:53)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2021، 19:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بچگی عاشق سرطان بودم

من رو یاد برکینگ بد می‌ندازه.
چه خواهانی داره این سریال
دد بهم معرفی کرد هزار نفر راجبش گفتن یکی شم تو
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
هر چقد حال دادم دادن فریبم!
(30-03-2021، 19:56)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2021، 19:52)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
چطو؟
ارمین
پوکر فیسیت عرررر D:
خوشی!
ها بنا...عه بفرما!

(:
کجا خوشم باو..
خیلی خری:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 140
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(30-03-2021، 19:58)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2021، 19:56)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوکر فیسیت عرررر D:
خوشی!
ها بنا...عه بفرما!

(:
کجا خوشم باو..
._.
خودت میگی دروغگو :v
حللداحلنرختزاخ0حل!
نظر لطفته تو هم گاوی :>

تتلو تو موزیکاش چرا هی میخواد یکیو جر بده :/
یه بار جاده یه بار آدما یه بار...
هی ._.
(30-03-2021، 19:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2021، 19:58)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
کجا خوشم باو..
._.
خودت میگی دروغگو :v
حللداحلنرختزاخ0حل!
نظر لطفته تو هم گاوی :>

تتلو تو موزیکاش چرا هی میخواد یکیو جر بده :/
یه بار جاده یه بار آدما یه بار...
هی ._.

تتلوعه دیگ
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

میو D:
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(30-03-2021، 19:54)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2021، 19:39)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان(:

خیلی بشعوری._.

(30-03-2021، 19:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماتُدری

از فرم موهات خوشم میاد (:
بیا بِکَن ببر بِرار
(30-03-2021، 19:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2021، 19:53)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رو یاد برکینگ بد می‌ندازه.
چه خواهانی داره این سریال
دد بهم معرفی کرد هزار نفر راجبش گفتن یکی شم تو
الکی جزو پنج تا سریال برتر آم ام دی بی نیست که زن.
تازه تهش یه سینمایی هم دادند به نام ال کامینو که سولوی جسی پینکمنه.
 سپاس شده توسط Emmɑ
(30-03-2021، 20:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یو گاز خوش اومدید به میم های من و ی موضوع چرت دیگه از من^^♥

وقتی بار اول اخطار میگیری

وقتی برای بار چندم اخطار میگیری

واکنش من وقتی دوتا سپاس با هم میزنم
وقتی میرم پ.خ صابر و دست از سرش بر نمیدارم
صابر:میری یا نه؟(:

وقتی طرف دو روزه اومده و داره شاخ بازی در میاره و با همه گرم میگیره/:

واکنش اعضا وقتی برای بار هزارم ممد گاوکش میاد فلش ثبت نام میکنه

حس کاربرا بعد نویسنده شدن(:

وقتی یکی به کی پاپ هیت میده
کی پاپرا

وقتی میبینم بهم محل نمیزارید):

وقتی نصف شب یاد این میوفتی امیر چطور ممد گاو کشو بیرون کرد

دارم فحش میدم و دعوا میکنم

یهو یکی از مدیرا آنلاین میشه

برای این پست کلی زحمت کشیدم بقیشم میزارم ب شرط سپاس
وایییی جر
نآشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
|||||:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان