10-07-2014، 0:32
من رو هم بررسی کنید !
|
درخواست نویسندگی در بخش ادبیات و زیرشاخه ها |
|||||||||||||||||
10-07-2014، 0:32
من رو هم بررسی کنید !
10-07-2014، 8:16
منو بررشی کند خواهشا
12-07-2014، 7:30
منم علاقه مندم
02-08-2014، 9:51
منم میتونم؟!؟
شرایط رو هم دارم ^_^
07-08-2014، 19:55
میشه منم بشم ؟؟؟؟؟
نترسید شرایط لازمو پیدا میکنم .
07-08-2014، 20:25
مـن..:|
لـدفـن..:|
10-08-2014، 13:30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A T Y : شـــرایطُ مطــالعه کردیــد اصــلا ؟ :| شما تاپیکاتون سر جمع به 15تـــا در ادبیات و زیر شاخه ها نمیرســه :| ارسالاتونم ک اسپمه تاجایی که من بررسی کردم !! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. AYYYYDA : کسی نترسیــد ولی شُما شرایطو مطالعه کنید (( در صورت داشتن شرایط در خواست دهید )) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ~Smile~ : تعداد تاپیکاتو خوب بود !! ولی این موضوع ها از نظر من بی کیفیت محسوب میشهــ :| و اسپمه :| اسپمرم ک هستید !شرایطو کامل کنید دوباره درخواست بدید !! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یاسی@_@ :علاقه چیز خوبیه ولی کافی نیست متاسفانه شرایطو مطالعه کنید :| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ارمیاپاکنژاد :تا حدودی شرایط رو داشتید ولی کامل نبود ! نداشتن اخطار ...رو تاپیکاتونم بیشتر کار کنید _: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. SOROU$H : فک میکنم شرایطتتون برای فرهنگی به مراتب خیلی بهتر از ادبیات بود !! تا اینجا بررسی شد +
10-08-2014، 14:10
(11-06-2014، 9:34)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه معلومه که مشکلی نیس البته تا جاییکه موضوعای الکی نباشه.. مخاطب این حرفم فقط شما نیستین: وا3 4تا خط خدایی تاپیک نزنید دیگه، بعدا میرن میگن ادبیات شلوغه... کدوم تالار اندازه اینجا اسپم داره چ موضوعاش چ ارسالاش:|
13-08-2014، 11:59
من شرایطشو دارم میشه نویسنده شم
ممنون*ــ* | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|