امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(06-06-2015، 10:17)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:14)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 9:26)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق ینی A.Mason ._.

سلام علی .. چطوری ؟

به کل امینم
حالت چطوره تو ؟
خوبم .. چ خبر ، چ میکنی ؟

امروز بهترین روز رو داشتم |:
امتحان اجتماعی رو براش 12 سعت خودم آخر شدم 18
عالیه از این بهتر نمیشه
گفـتـگـوی آزاد » 242 « 14
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason ، Interstellar ، ★ASAL-GIRL★
آگهی
(06-06-2015، 10:07)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||||
بخاظر اعتقادت به ماست بود اول شدی :V 
قدر ماستو بدون ._.
 سپاس شده توسط Interstellar ، ๒lคςк ๔єค๔
(06-06-2015، 10:17)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:12)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:10)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:06)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:00)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

before chemistory test ._.
after chemistory test ._.

اِ ._.

ســلـآمـ .-.

vampire diaries تموم شد بالاخره ._.

تا سیزن 7 که مهر میـآد T_T

میرم سراغ اصیل ها تا اون بیاد ._.
sghl ._.
اوهوم ._. اونم میبینم :V 
خیلی باحال تر از ومپایره ._. کلا درباره ی جادوگرا میشه ._.
مهر میاد ؟ .-. کی میخواد تا اون موق صبر کنه ._. 
._.

مکمل اونه دیگه .-.

آره..اولش میخواستم عــزا بگیم :|

بعد دیدم نه اصیل ها هست.. اَرو رو هم میشینم دوباره میبینم

لاست هم از اولش :|

فیلم کره ایم میگیرم .-.

حله کلا |:
بیکاری داره تو جامعه ی ما بیداد میکنه ._. |:

._.

انتظار داری بشینم شمعدونی ببینم؟ :|||

یا کار مفیدتری داری؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
من دوباره رنگم آبی میشه |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Interstellar ، Mason
(06-06-2015، 10:17)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:13)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:10)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:07)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 10:06)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت میخواست روح بودی? .-.

من ک خیلی :v

نه ._.

اینطوری خفن تره .-.

من دلم میخواست ومپایر بودم ._.
آره ومپایر بهتره ._.

با شنل سیاه :]
دراکولـا ._.

دراکولا هم ومپایره دیگه .-.

نیست؟ :|||

فک نکنم ._.

ولی خیلی شبیه هش هست ._.

چرا هست ._.

اصلا اولش اون بوده دیگه .-.

تازه اینو کشف کردم :|
 سپاس شده توسط CTG
سپس يک قلم و کاغذ بر داريد و قلم را در دست گرفته نزديک کاغذ نگه داريد بطوريکه نوک قلم روي کاغذ باشد . سپس بگوييد از ارواحي که در اينجا حاضر هستند مي خواهم که از طريق اين قلم با من صحبت کنند و چند بار اين جمله را تکرار کنيد.و بگوييد سلام .خواهيد ديد که دست شما بدون اراده و خواست شما شروع به نوشتن مي کند و جواب شما را مي دهد و اين بدليل اين نکته است که جن اکنون در بدن شما ميهمان است و از طريق دست شما با شما ارتباط برقرار کرده البته در صورتي که از تمرکز بالاتري برخوردار باشيد نيازي به قلم و کاغذ نخواهيد داشت و جن بصورت ذهني با شما حرف مي زند

.__________.
 سپاس شده توسط Interstellar ، MONA-GH ، CTG ، Mr.Robot ، girl of chaos
امیر نمیدونم چرا تازگیا انقد ازت بدم میاد :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mr.Robot
امتحاناتون رو دادین ؟
درساتون رو خوندین ؟
هه بیچاره ها |:
الکی مثلا من پس فردا قرار نی پاره شم

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
(06-06-2015، 10:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپس يک قلم و کاغذ بر داريد و قلم را در دست گرفته نزديک کاغذ نگه داريد بطوريکه نوک قلم روي کاغذ باشد . سپس بگوييد از ارواحي که در اينجا حاضر هستند مي خواهم که از طريق اين قلم با من صحبت کنند و چند بار اين جمله را تکرار کنيد.و بگوييد سلام .خواهيد ديد که دست شما بدون اراده و خواست شما شروع به نوشتن مي کند و جواب شما را مي دهد و اين بدليل اين نکته است که جن اکنون در بدن شما ميهمان است و از طريق دست شما با شما ارتباط برقرار کرده البته در صورتي که از تمرکز بالاتري برخوردار باشيد نيازي به قلم و کاغذ نخواهيد داشت و جن بصورت ذهني با شما حرف مي زند

.__________.

قبلش چی بوده اونوقت؟ ._.
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(06-06-2015، 10:22)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر نمیدونم چرا تازگیا انقد ازت بدم میاد :|

فار کرای 4 رو گرفتم 8 ساعت بازی کردم تازه 9 درصد پر شده

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان