امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(16-10-2014، 23:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 23:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 23:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 23:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
-_-..!
فقد بعضی از آهنگاشو دوست دارمـ ._.

افرین._.

میدونمـ .___.

(ـ_ـ*)--Heart

(._.)--Heart
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~
آگهی
(16-10-2014، 23:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(._.)--Heart

Heart--(ـ_ـ*)--Heart

بگیر دستم درد گرفت :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 14
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~Mahnaz~
(16-10-2014، 23:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 23:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(._.)--Heart

Heart--(ـ_ـ*)--Heart

:v..
خو مگه مجبوری?
بده به من
Heart---¤(._.)¤---Heart
بازو رو حال کن((:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~
(16-10-2014، 23:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 23:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(._.)--Heart

Heart--(ـ_ـ*)--Heart

:v..
خو مگه مجبوری?
بده به من
Heart---¤(._.)¤---Heart
بازو رو حال کن((:

جیغغغ قهرمان زندگی مَن تو هستی ^_^

(..*)
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 14
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~Mahnaz~
خداعفظـ :/
امشب از اون شباس -_-*

چه سکوتی گفتگو را فرا گرفته (:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، -Edgar
ملت خوابه به این نتیجه رسیدم بیکار ملت منم |:

O_o
واقعا من ففط انلاینم توهم نزدم|:

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 14
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
هیم ._______.*
الان کله صحره
نمدونم ساعت چنده چون بلا فاصله بعد از بیدار شدن قبل از این که از تختم بیام پایین دارم پست میزارم
خب
من دیشب نبودم چه بد بود! .-.
الان اومدم هیشگی نیست .-.
خب ساعت چنده؟
.__________________________________________________.*

خب رفتم ساعتو نگاه کردم مثله این که ساعت 9:17
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط -Edgar ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
ملت بیدارشین دیگه |:

Bring it on back to me

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، hanie directioner
Salam
از کلاس زبان برگشتم ^_^
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط -Edgar ، hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان