امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 11:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بابا..-_-

آواتارمو عوض کردم:|...

مهرزاد گشنه -_-...

متقلب:|...
افرین :V

eat this -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ERF@N
آگهی
یوهاهاهاها !!
(((:
فری شیطان بزرگ اصد ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 14
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Thyme
(30-06-2014، 11:25)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:18)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:15)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:13)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:11)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزم (:
اوا ميخوام عكس جاستين بيبر بزارم رو اواتارم
نظر؟

هـــآع ؟!
بـــذاری مـــُردی :|
چرا
اتفاقا خوشمل ميشه (:

شـــــــات آپــ
کلمو میکــوبم به دیــوارا :|
gun
اواتار عكس جاستين
پروفايل اهنگ پيتبول
امضا تيلور

بهتر از اين نميشه @__@
 سپاس شده توسط Thyme
(30-06-2014، 11:28)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملين :|

خوفي ؟ (:

(30-06-2014، 11:21)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتاری که از من دزدیده بشه همیشه خوشگله (._.)

♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ ----->دزد ؟ |:

(30-06-2014، 11:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

خو زشته |:
این مهرزاد کلا دزده:|...

تو همه چی:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
دکتر خز شناسی اینو من اولین بار دیدم تو فلشخور بزاره اونم خودم بودم
(30-06-2014، 11:28)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملين :|

خوفي ؟ (:

(30-06-2014، 11:21)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتاری که از من دزدیده بشه همیشه خوشگله (._.)

♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ ----->دزد ؟ |:

خوده مهرزدا هم از محسن بلند کرده:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(30-06-2014، 11:28)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بابا..-_-

آواتارمو عوض کردم:|...

مهرزاد گشنه -_-...

متقلب:|...
افرین :V

eat this -_-
eat that:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N
(30-06-2014، 11:26)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:20)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:12)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکـــی خــُله (:
سیلام عخشـــوول ^_-

جونز ؟ {=

سلام گـُـلی {=

خوبیع ؟ *.-.*

بومـــــــــــــز :|
عخشـــه منی (:
اوهوم ^_-
بیا بغــلم تا تورو بلرزونـــم ^_^
هنگـــ کردم :|

تو هم همین طور ^_~

:|

بیام بغلت منو ماســـآژ بده ^__^*

WTF .. :|

تنکـــــس
مگه من نوکــرتم عــبضی ؟ :| ؟
حســه عاشقونه رو درک کن ..!
آی دونت نـــــو :/

نه ._.

بیام گازت بگیرم ؟ ^_^*

یو شود تـو :/

___

سلام ممد :|
 سپاس شده توسط Thyme
(30-06-2014، 11:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود :-

درودتـــ سلام پســـرم :|

(30-06-2014، 11:29)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یوهاهاهاها !!
(((:
فری شیطان بزرگ اصد ^_^

تو روحت فــر فـــر :/
Unknown
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، F A R ! N
(30-06-2014، 11:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:25)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:20)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 11:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون سیرم. مهرزاد یه زبون بزن:|
من روزه گرفتم :v

کار خودته :|
با زبون باطل نمیشه تو رساله نوشته
میدونی که من آدم محافظه کاریم (._.)

من و تو نداریم ._.
نترس پیش خدا میگم من گفتم!
بیخیال میدیم به رضا اصن :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان