امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گفتگو آزاد نسخه 354 _

چ خلوت 129f
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=282380
اونایی که رمان می نویسن حتما بخونن بدردشون می خوره
@m.h.sa
@"*Bεят"
@"SHAGHAYEGH-MIRR"
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، spent † ، Medusa ، Ɗєя_Mσηɗ
cof
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، ρσєѕɪ ، Faust
(23-04-2020، 21:34)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof

موهات چطوره حنا دختری با موهای قرمز؟ D:
 سپاس شده توسط Medusa ، spent † ، ρσєѕɪ ، Faust
129f
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(23-04-2020، 21:11)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 21:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 21:08)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 21:06)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل روبیک داری ؟ cof

ن Telegh_01
وای شقایق فک میکنه من روبیک دارم رفته یکی ب اسم غزلو فالوو کرده بعد فک کرده منم ازم پرسید اونی گفتم اره Telegh_01

خخخخخTelegh_01Telegh_01
عی خدااا25r3025r30

بعد چن روز پیش اومد گف با ی اکانت دیگه فالووت کردم Telegh_01

ناجور اسکلش کردیا Telegh_01
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(23-04-2020، 21:37)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 21:34)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof

نگم برات گفتم برات ی مو قهوه ای روشن خفن میشه چش همه کور میشه رنگ هویج شدم ):
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Faust
(23-04-2020، 21:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 21:11)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 21:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 21:08)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 21:06)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل روبیک داری ؟ cof

ن Telegh_01
وای شقایق فک میکنه من روبیک دارم رفته یکی ب اسم غزلو فالوو کرده بعد فک کرده منم ازم پرسید اونی گفتم اره Telegh_01

خخخخخTelegh_01Telegh_01
عی خدااا25r3025r30

بعد چن روز پیش اومد گف با ی اکانت دیگه فالووت کردم Telegh_01

ناجور اسکلش کردیا Telegh_01

بفهمه منو میکشه
 سپاس شده توسط spent † ، Ɗєя_Mσηɗ
(23-04-2020، 21:45)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 21:37)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof

نگم برات گفتم برات ی مو قهوه ای روشن خفن میشه چش همه کور میشه رنگ هویج شدم Sad
هویج جان از خودت یه عکس بده قول میدم نخندمD:
امیدوارم بابات کوررنگی داشته باشه
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، spent † ، Faust
(23-04-2020، 21:12)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممممممم ute

پوکیدم 6

اعلام میکنم
منو اناهید عاشق همیم Big Grin
ما کسی رو به خاطر قیافه و پولشون

دوست نداریم

چون ما خودمون با نداشته هامون میسازیم

از بچگی یادمون دادن

ادم ها رو بخاطر قلب مهربونشون

دوست داشته باشیم
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان