امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 4.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【86】

(06-03-2014، 13:52)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 13:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: من ب کارم اعتراف میکنم..

به شخصیت قبلی بازمیگردیم -_- ..

منو میشناسی؟:\

نع فقـد خودت خودتو میشناسی |:

درسته چند روز نبودم ولی خو خودت ازم مشورت گرفتی که چه اسمی بزاری |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【86】 138
آگهی
(06-03-2014، 13:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 13:46)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان اگر نسخه جديد خواستيم من بزنم خواهش *______* تو خدا

بی ادبا نسخه نمی زنن:|

-_____-
من ميخوام نسخه درس كنم باشه ^.^
گــفـتگـوے آزاد 【86】 138
3ـــــــــــــ« لـامـٌ هَــ ○ـــگی
اين عرفان فقط حرس ادمو در مياره ا=
گــفـتگـوے آزاد 【86】 138
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(06-03-2014، 13:54)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میگی Dodgy
 سپاس شده توسط MONA-GH
DJ✘ Mona
[quote pid=1633507 dateline=1394103292]
[/quote]

سحرم اینو میگه :|
 سپاس شده توسط MONA-GH
(06-03-2014، 13:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DJ✘ Mona
[quote pid=1633507 dateline=1394103292]

سحرم اینو میگه :|
[/quote]

تنها سحر نیس همه میگن =ا
 سپاس شده توسط MONA-GH
(06-03-2014، 13:53)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 13:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 13:46)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان اگر نسخه جديد خواستيم من بزنم خواهش *______* تو خدا

بی ادبا نسخه نمی زنن:|

-_____-
من ميخوام نسخه درس كنم باشه ^.^

مگه مدیر بحث و گفتگویی ؟؟ -_^
 سپاس شده توسط MONA-GH
رزی؟! |: سلـآم دوسی ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【86】 138
 سپاس شده توسط Mason
(06-03-2014، 13:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 13:52)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 13:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: من ب کارم اعتراف میکنم..

به شخصیت قبلی بازمیگردیم -_- ..

منو میشناسی؟:\

نع فقـد خودت خودتو میشناسی |:

درسته چند روز نبودم ولی خو خودت ازم مشورت گرفتی که چه اسمی بزاری |: ..
موضوع اینه که خودم خودمو نمیشناسم:|
بامنم قری؟:\

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان