امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(15-08-2021، 21:23)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناشناسسس((((((((((((((=

تو واسه من اون عاشقتم و دوستت دارمو نوشتی ؟نمیگی من عاشقت میشم؟(:
نه)=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
شقااااااااااا
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
الان لینکشو بفرستیم جیز میشه
ناشناس
(15-08-2021، 21:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:08)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی .___. ^___^ ایشالا بیشتر رکورد بزنی 

نه خوشم اومد نهه خوشم اومد دقت بالایی داری آفرین 

هیچکدومو نمیزنم قلبم توان این انتخاب رو نداره..
دیگه الکی که موزالیک نشدیم که

دمت گرم که همرو به یه اندازه دوس داری پلنگ

ولی قدرمو نمیدونن):

(15-08-2021، 21:11)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:08)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی .___. ^___^ ایشالا بیشتر رکورد بزنی 

نه خوشم اومد نهه خوشم اومد دقت بالایی داری آفرین 

هیچکدومو نمیزنم قلبم توان این انتخاب رو نداره..

نمیذاری که تو اصن انگیزه منو واسه بازی کردن از بین بردی

من ک گفتم باورت کردم و آرزو موفقیت کردم چرا آخه): 
 سپاس شده توسط Mohlek
(15-08-2021، 21:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:23)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو واسه من اون عاشقتم و دوستت دارمو نوشتی ؟نمیگی من عاشقت میشم؟(:
نه)=

اوه این بده
(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
@shghyegh
Telegh_59
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط shghyegh
(15-08-2021، 21:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:11)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکاا کامپیوتر خوندی؟؟

اینکه ملیکا نیست ممده
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(15-08-2021، 21:27)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه)=

اوه این بده

اگه گفتی من کدومو نوشتم بهت شوکولات میدم

(15-08-2021، 21:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکاا کامپیوتر خوندی؟؟

اینکه ملیکا نیست ممده

نه
ملیکا ممده
نآشناس
(15-08-2021، 21:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه الکی که موزالیک نشدیم که

دمت گرم که همرو به یه اندازه دوس داری پلنگ

ولی قدرمو نمیدونن):

(15-08-2021، 21:11)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیذاری که تو اصن انگیزه منو واسه بازی کردن از بین بردی

من ک گفتم باورت کردم و آرزو موفقیت کردم چرا آخه): 

همش‌ اولی اصن نمیتونم ):
(:
ایا میدانستید
در لینک ناشناسم به همه ایفون 15 میدم ؟
نآشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان