امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(04-06-2021، 11:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 11:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهه
بیخیال
مهم آدم بودنه (;
میدونی من همیشه سعی کردم اون شخصیت منفیمو سرکوب کنم
جدی میگم ..
خواستم آدم خوبه باشم
ولی هر چیزی حدی داره دیگه (:
ولی من از اولش آدم بده بودم و یکیو که باش حال نکردمو منهدم کردم قشنگ :vv
این دم آخری هم خودت جلومو گرفتی :vv
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
آگهی
(04-06-2021، 11:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 11:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی میگم ..
خواستم آدم خوبه باشم

حالا شما فعلا برو ب.ن رو نگاه کن بعدا ی فکری ب حالت میکنیم Telegh_01

@*VENUS*
چرا پَکَری بهارِ بابا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(04-06-2021، 11:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 11:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا شما فعلا برو ب.ن رو نگاه کن بعدا ی فکری ب حالت میکنیم  Telegh_01

@*VENUS*
چرا پَکَری بهارِ بابا
ساکت شو Telegh_01
این جملت خوردم کرد اصن Telegh_02
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(04-06-2021، 11:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 11:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا شما فعلا برو ب.ن رو نگاه کن بعدا ی فکری ب حالت میکنیم  Telegh_01

@"*VENUS"
چرا پَکَری بهارِ بابا
ساکت شو Telegh_01
این جملت خوردم کرد اصن Telegh_02
تا تو باشی فکر خریدو فروش نیوفته تو سرت Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
@*VENUS*
عکس نزار چشم میخوری-_-
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق

جدی میگم ..
خواستم آدم خوبه باشم

با محبت خار ها گل میشود :۷
 سپاس شده توسط Mohlek
(04-06-2021، 11:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 11:30)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

وایی قلبم تصاحب شدددددد 39  Telegh_01
قلب خورشید سمت چپه؟
 سپاس شده توسط shghyegh

حالا شما فعلا برو ب.ن رو نگاه کن بعدا ی فکری ب حالت میکنیم Telegh_01

@*VENUS*
چرا پَکَری بهارِ بابا

>-<

اره خیلی پکرم واقعا..
کم کم باید شیوه رفتارمو تغییر بدم فکر کنم
تو چطوری قند عسل ؟

(04-06-2021، 11:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
عکس نزار چشم میخوری-_-
ملیییییییییییییییییییی ^-^
چرا با دیدن تو اینقدر ذوق مرگ میشم؟
خوبی ؟؟؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh
(04-06-2021، 11:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 11:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
عکس نزار چشم میخوری-_-
ملیییییییییییییییییییی ^-^
چرا با دیدن تو اینقدر ذوق مرگ میشم؟
خوبی ؟؟؟

باور کن منممممممممممم
منممممم
بدک نیستم
تو خوبی زندگیم؟!
+
حسامو دعوا کن عکسمو سپاس ندادcry girl
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-06-2021، 11:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 11:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تصویری دیگه چیه؟
آره مثل اون فیلمه .. چیز ..... اسمش یادم رفت ولی همون که توش میتر‌کیدن. آها الان سرچ کردم spontaneous

ذهن ها چند دسته میشن
ذهن تصویری ، شنیداری و…
کسایی که ذهن تصویری دارن قدرت تخیل بهتری دارن و تو ذهنشون تصویر سازی میکنن
مثل مطمئنم توام تو ذهنت اون صحنه رو ساختی که یهو منفجر شدم و گل پاشیده شد به در و دیوار :۷
مثلا احتمالا رویا های عجیب‌و غریب میبینی
وقتی کسی داره برات یه داستانیو تعریف میکنه ، تو همزمان داری تصورش میکنی و تو ذهنت تصویرشو میسازی و..

مگه همه اینطوری نیستن؟
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان