امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

پاری (.. ) 
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(17-08-2015، 21:51)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 21:50)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 21:48)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 21:45)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 21:43)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟
ب لطف بضیا نه
بادیگران کاری نداشته باش :|
سعی کن همیشه خوب باشی
آخه من چه هیزم تری به بعضیا فروختم ک همش غیبتمو میکنن.
آدم اعصابش خورد میشه دیگه
علیومیگی؟
اوهوم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 138

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(17-08-2015، 21:52)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاری (.. ) 

بله؟._.

سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، ḲℑℳℐÅ
(17-08-2015، 21:52)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 21:52)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاری (.. ) 

بله؟._.
سلام
چطوری =]
هیشکی آشنا نی 
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(17-08-2015، 21:52)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 21:51)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 21:50)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 21:48)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 21:45)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب لطف بضیا نه
سعی کن همیشه خوب باشی
علیومیگی؟
اوهوم

شوخی کردن به دل نگیر(:

من برم اهنگموعوض کنم هروقت گوش میکنم حالم بدمیشه
چن لحظه دیگه میام

سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
BoOoOoO .__. * !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Spell † ، sober
اخ عوض شدش :|
یکی بره ببینه قشنگه؟

سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
الـسـلام ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ ، sober
(17-08-2015، 21:53)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 21:52)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعی کن همیشه خوب باشی
علیومیگی؟
اوهوم

شوخی کردن به دل نگیر(:

دیشبو نمیگم.
امروز غیبتمو کرده این علی. خودم دیدمشون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط # αпGεʟ
سلام فاطی

سپاس شده توسط Spell †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان