امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

(20-07-2021، 22:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 22:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه در ویرایش نوشتی حسین داداشمی
شبیه اینه که بگیم تو مزرعه مشغول کار و شخمم اگر که محصول نمیده به من چه! Telegh_01

kaffe2

بَده ؟ دارم عشق و محبت بینتونو زیاد میکنم

شاید درکش سخت باشه انقدری که این جملات بین در پسر رفافت رو تحکیم میکته ؛ سلام زندگی و نفس و اینا نمیکنه Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
آگهی
(20-07-2021، 22:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار میدما kaffe2

شما فقط اخطار بده**
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
(20-07-2021، 22:42)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا اول هدف بزارین بعد سوراخ سوراخ کنید[توفنگو منظورم بود] Telegh_01
حسام بازم آتیش بازی کردی؟

میبینی؟ ):
همش منو حرص‌ میده )):
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel*
(20-07-2021، 22:42)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش رفیقای ناباب...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
حسام برو بخواب تا یه بلایی سرت نیاوردم 9 ماه دیگه دوتا شی
 سپاس شده توسط Mohlek
(20-07-2021، 22:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 22:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2

بَده ؟ دارم عشق و محبت بینتونو زیاد میکنم

شاید درکش سخت باشه انقدری که این جملات بین در پسر رفافت رو تحکیم میکته ؛ سلام زندگی و نفس و اینا نمیکنه Telegh_01
Telegh_01

تورو خدا تو پ.خ تحکیم کنین Telegh_01
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(20-07-2021، 22:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی؟ ):
همش منو حرص‌ میده )):
شارژش کم شده داره هزیان میگه:دی
عین گوشی من
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(20-07-2021، 22:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 22:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار میدما kaffe2

شما فقط اخطار بده**

این حسینو حسامو بزن -__-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(20-07-2021، 22:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 22:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما فقط اخطار بده**

این حسینو حسامو بزن -__-
چشم^^
حسین و حسامممممممم
بیاین ببینم

سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus
(20-07-2021، 22:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 22:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حسینو حسامو بزن -__-
چشم^^
حسین و حسامممممممم
بیاین ببینم

عا افرین منو نزن ببین صورتمو زخمی کردی اوندفعهo-o
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان