امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 «

(11-04-2015، 19:01)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآم مهرزآد (._.*)\

(11-04-2015، 18:59)☆ GiRl NiGhT ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2015، 18:57)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2015، 18:55)☆ GiRl NiGhT ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2015، 18:53)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟ :|

نچ :|

کار دارم با تو :|

چیکآر؟؟:|

Smile

ببند نیشتو :V
بستم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 137

سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
آگهی
چیشد ._.

های ._.
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Faust ، Ƒαкє ѕмιƖє
بسمـ الله رحمان رحیم به نامـ خُدا آیسان هستمـ

بله چشمـ :|

15 ساله از تهران :|

وَ علیکُمـ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 137
 سپاس شده توسط First Star ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Faust
این پسره اهورا کوش؟ 

(11-04-2015، 19:06)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسمـ الله رحمان رحیم به نامـ خُدا آیسان هستمـ

بله چشمـ :|

15 ساله از تهران :|

وَ علیکُمـ ._.

تو زر نزن بیا بغل خودم /(^_^)\
ســلآم دوستـــآن
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول:
سَلآم مهرزآد (._.*)\

سلام /(._. )

__

چِ حرف گوش کن :V
 سپاس شده توسط First Star ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، Faust ، Ƒαкє ѕмιƖє
و علیکم و السلآم نور نوری ._.

(11-04-2015، 19:08)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
سَلآم مهرزآد (._.*)\

سلام /(._. )

__

چِ حرف گوش کن :V

:|

چآکر شومآ :|
 سپاس شده توسط First Star ، Faust
چه تغییری ._.

3>

منم آبی کنید زیبا میشم -*^_^*-
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(11-04-2015، 19:06)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(: خوبی ؟

عمته :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 137
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، Mαяѕє ، Faust ، ∆ MeRzaD ∆
(11-04-2015، 19:10)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه تغییری ._.

3>

منم آبی کنید زیبا میشم -*^_^*-

بِ من هم قهوه ای میاد :|

منو قهوه ای کنین :|

(11-04-2015، 19:11)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2015، 19:06)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(: خوبی ؟

عمته :|

من خوبم تو خوبی؟ :>>

چی عممه؟ :/ زر نزن؟ :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Faust ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان